Pazar, Eylül 8, 2024

The Crew’un Sunucuları Kapanacak

Paylaş

The Crew‘un, sunucuları kapanacak. Ubisoft’un ilk olarak 2014 yılında piyasaya sürdüğü yarış oyunu olan The Crew, ortalama bir oyun olmuştu. Oyun, çok iyi yorum almasa da kötü yorumlar da almamıştı. Ardından ilk oyundan 4 sene sonra Ubisoft, Crew 2’yi çıkardı. Bu oyunda, şirketin fragmanda gösterdiği gibi sadece arabalarla değil diğer taşıtlar da kullanılabildiğinden heyecan uyandırmıştı.

the crew sunucu 2 - PC Hocası

 

Ancak oyun çıktıktan sonra ilk oyun ile benzer bir oyun olmuştu ve ortalama bir oyun olarak piyasada yer almıştı. Bu sene ise Ubisoft, yeni bir Crew oyunu yaptığını da açıklamıştı. Bu oyun The Crew Motorfest olmuştu. Oyun, bir Ubisoft, oyunu olmasına rağmen piyasaya çıkışında büyük bir etki yaratmadı. Ancak serinin önceki oyunlarından daha çok sevildi ve daha iyi puanlar aldı.

Şimdi ise Ubisoft, bu serinin ilk oyunu olan The Crew‘un sunucularını kapatacağını açıkladı.

The Crew’un Sunucuları, Ne Zaman Kapatılacak ?

Ubisoft, yaptığı bir açıklama ile The Crew oyununun sunucularını kapatacağını açıkladı. Ayrıca şirket, oyunu mağazalardan da kaldıracağını duyurdu. Oyun, yalnızca çevrimiçi oynanabildiğinden oyuncular, oyunu sunucular kapandıktan sonra oynayamayacak.

BENZER:  Metin2 Kapandı mı? Sunucular Kapanacak mı?

the crew sunucu 3 - PC Hocası

 

Şirket, sunucuların kapatılacağı tarihin de 31 Mart 2024 olduğunu açıkladı. Ubisoft, oyunun sunucularını neden kapattıklarını da bir blog gönderisi ile açıkladı :” Bunun oyundan hala keyif alan oyuncular için hayal kırıklığı yaratabileceğinin farkındayız ancak yaklaşmakta olan sunucu altyapısı ve lisans kısıtlamaları nedeniyle bu bir zorunluluk haline geldi. Bir oyunu, özellikle de ilkini kullanımdan kaldırmak hafife aldığımız bir şey değil.”

Ayrıca The Crew, şu anda mağazalardan da kaldırıldı. Oyun artık resmi olarak satın alınamıyor. Ancak oyunu Ubisoft+ üyeliği satın alarak hala oynamaya devam edebilirsiniz.

silkroadgaminggentr
Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler