Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Kasım Ayında En Çok Satan Oyunlar Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kasım ayında en çok satan oyunlar belli oldu. Kasım ayı, oyunlar için çok iyi bir ay oldu. Çoğu büyük oyun bu ayda çıktı. Her yıl genelde büyük şirketler, oyunlarını kasım ayında çıkarır. Bu yıl da böyle oldu ve büyük şirketler, en büyük oyunlarını yine bu ay çıkardı.

kasim ayi liste 2

Biz de bir Kasım ayını geride bıraktık. Kasım ayının en çok satış yapan oyunları ise belli oldu. Kasım ayında en çok satış yapan oyun ise şaşırtıcı bir oyun oldu.

Kasım Ayında En Çok Satan Oyunlar Hangileri Oldu ?

Kasım ayı için en çok satan oyunlar belli oldu. Bu Kasım ayında da büyük şirketlerin en büyük oyunlarını bu ayda gördük. İşte Kasım ayının en çok satan oyunları:

Kasım Ayında En Çok Satış Yapan Oyunlar

  1. Call Of Duty: Modern Warfare 3 (2023)

  2. Marvel’s Spider-Man 2

  3. Hogwarts Legacy

  4. Madden NFL 24

  5. Super Mario Bros. Wonder

  6. EA Sports FC 24

  7. Super Mario RPG (2023)

  8. Mortal Kombat 1

  9. NBA 2K24

  10. UFC 5

Kasım ayının en çok satan oyunları, bu oyunlar oldu. Listenin ilk sırasında yer alan Call Of Duty: Modern Warfare 3’ün listede birinci sırada olması ise fazlasıyla şaşırtıcı oldu. Bunun en büyük nedeni ise oyun, çıktığı zaman çokça eleştirilere maruz kalmıştı, oyuncular tarafından sevilmemiş ve düşük puanlar almıştı.

kasim ayi liste 3

Bunun dışında Hogwart Legacy’nin de bu listede üçüncü olması bir hayli şaşırtıcı oldu. Şubat ayında çıkan oyun hala en çok satanlar listesinde yer alıyor ve listede kendine 3.sıradan yer buluyor.

Ayrıca listede üç adet Electronic Arts’ın geliştirdiği spor dalındaki oyunlar yer alıyor. Nintendo’nun, Super Mario serisinden ise iki adet oyun listede kendine yer bulmayı başarıyor.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler