Cuma, Nisan 19, 2024

The Eternal Castle Remastered PS4 için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geliştirici Severed Press, sinematik macera oyunu The Eternal Castle [Remastered]‘ın PS4 için geleceğini duyurdu.

Oyun, 24 Haziran 2021 tarihinde PlayStation Store üzerinden PlayStation 4‘e çıkış yapacak.

The Eternal Castle REMASTERED

Oyun ilk olarak Ocak 2019’da PC için çıkış yaptı. Ardından Mayıs 2020’de Nintendo eShop üzerinden Switch platformuna çıkış yapmıştı. Oyuncuyu hızlı tempolu yakın dövüş eylemi, kalibre edilmiş menzilli saldırılar ve ihtiyatlı gizli yaklaşımlarla tehlikeler ve zorluklarla dolu güçlü bir deneyim bekliyor.

Tekrar oynanabilirlik için tasarlanmış yarı prosedürel bir dünyada, rastgele olaylar, karşılaşmalar, tuzaklar, bilmeceler ve keşifler içeren seviyelerde keyif sürebileceksiniz.

Oyun tanıtım yazısı

The Eternal Castle [Remastered], eski bir klasiği modernize ederek yapılan iddialı bir girişimdir. Yapım ekibi, detaylı araştırma ve sıkı çalışmayla, 1987’deki orijinal başyapıtın aynı ‘hissini’ ve duygusal akışını korurken oyun deneyimini genişletmeye çalış

Oyun, oyuncuyu hızlı tempolu yakın dövüşe sürüklüyor. Bu aksiyonda menzilli silahlar ile hiç düşünmeden veya temkinli ve gizli bir şekilde ilerleyerek yer alabilirsiniz.

Tehlikeler ve zorluklarla dolu zorlu bir yolculuk sizleri bekliyor. Tekrar oynanabilirlik açısından gelişmiş olan oyun, her yeni başlangıçta sizlere rastgele olaylar, karşılaşmalar, tuzaklar, bilmeceler ve keşifler sunuyor.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler