Çarşamba, Haziran 26, 2024

The Last of Us Part 1 için Güncelleme Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

The Last of Us Part 1 PC, geçtiğimiz gün itibariyle piyasaya sunuldu. Oyun henüz ilk günden çok ilgi gördü ama bir o kadar da tepki çekti. Zira oyunun optimizasyonunda ciddi sıkıntılar olduğunu gördük. Yapımı alan birçok oyuncu, oyundan atma sorunlarıyla karşı karşıya kaldıkları yönünde mesajlar paylaşmıştı.

Haliyle FPS sorunu için yeni bir güncelleme sunulmasını bekliyorduk. Beklediğimiz gibi de oldu. Çok kısa bir süre önce, oyun için yeni bir güncelleme yayınlandı. Baştan belirtelim ki güncelleme oyundaki tüm sorunları çözmüş değil.

The Last of Us Part 1 PC FPS Sorunu Çözüldü mü?

Yayınlanan ilk güncellemeyle beraber oyunun sürümü v1.0.1.5 olarak değişti. Güncellemenin sürüm notlarına baktığımız zaman ise tabii ki odak noktanın performans olduğunu görüyoruz. Sürüm notlarında yer alan bazı önemli değişiklikleri de hemen aşağı ekleyelim.

  • Gölge oluşturma sırasında oluşan çökme sorunlarının önüne geçildi. Rapor edilen sorunların giderilmesi için ek olarak çökme teşhis bilgileri eklendi.
  • Performans ve donma sorunları için yeni bir optimizasyon yapıldı.

The Last of Us Part 1 PC

Ayrıca sürüm notlarında yer alan önemli bir not var. Bu bota bakacak olursak The Last of Us güncellemeleri için çalışmalar devam ediyor. Muhtemelen kısa süre sonra yeni sürümleri de görmeye devam edeceğiz. Oyun ne zaman stabil hale gelir derseniz işte orasını bilemiyoruz. Umarım yeni bir Battlefield 2042 vakası yaşanmaz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler