Cumartesi, Temmuz 27, 2024

PlayStation Plus Nisan 2023 Oyunları Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation Plus Nisan 2023 oyunları açıklandı. Sony’nin bu ay tüm üyelere vereceği oyun sayısı da 3 olacak. Bu ay verilen listede Şubat ayında çıkış yapmış olan yeni bir oyunun da olduğunu görüyoruz.

Bu ay sunulacak olan oyunların tamamı hem PS5 oyun konsolları için hem de PS4 oyun konsolları için gelecek. Peki hanngi oyunların sunulduğunu göreceğiz?

PlayStation Plus Nisan 2023 Oyunları

Listeye geçmeden önce ufak bir uyarıdan da söz edelim. Listede yer alan Meet Your Maker, henüz çıkış yapmamış bir oyun. Yapım 4 Nisan itibariyle çıkış yapacak. Çıkış yaptığı gibi de PlayStation Plus oyuncularına sunulmuş olacak. Tüm oyunların listesini hemen aşağı ekliyor olacağız.

PS Plus Nisan 2023 Oyunları

  • Meet Your Maker / PS5 – PS4
  • Tails of Iron / PS5 – PS4
  • Sackboy A Big Adventure / PS5 – PS4

PlayStation Plus Nisan 2023

Deluxe, Extra ve Essential kullanıcıları için bu oyunların ortak olarak verildiğini göreceğiz. Oyunlar 4 Nisan’dan sonra erişime açılacak. Zaten yukarıda da belirttiğimiz gibi Meet Your Maker yapımı da bu tarihte yayınlanacak.

İlerleyen günlerde Deluxe ve Extra oyuncuları için de ek oyunlar açıklanacak. Bu oyunlar için de oyun kataloglarının güncellendiğini göreceğiz. Bu arada kütüphaneden ayrılacak olan oyunları da hemen aşağı ekleyelim.

PS Plus’tan Ayrılacak Oyunlar

  • Code Vein
  • Battlefield 2042
  • Minecraft Dungeons

Bu oyunların da 3 Nisan’dan sonra platformdan ayrılacağını tekrar hatırlatmış olalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler