Cuma, Mart 29, 2024

The Lord of the Rings Return to Moria Duyuruldu! Yeni Oyundan Detaylar

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yüzüklerin Efendisi temasını benimseyen oyunların sayısı artmaya başladı. Kısa süre önce çıkış tarihi hakkında bilgi verilen Gollum oyunundan sonra şimdi de The Lord of the Rings Return to Moria oyunu için duyuru geldi.

Free Range Games tarafından geliştirilen oyun için ilk tanıtım videosu da yayınlandı. Videodan ve duyuru sırasında verilen detaylardan nasıl bir oyun geleceğini de anlamış olduk.

The Lord of the Rings Return to Moria Nasıl Bir Oyun Olacak?

Yeni oyunda Cücelerin hikayesi ele alınacak. Tıpkı Hobbit filmlerinde olduğu gibi oyunda da Cücelerin anayurdunu geri almak için giriştikleri mücadeleyi göreceğiz.

The Lord of the Rings Return to Moria

Ana yerleşim yeri olarak bilinen Moria’yı almak ve yeniden kurmak için yola çıkan karakterlerimiz, bir yandan hayatta kalmak için mücadele edecekler bir yandan da gizlenmek için mücadele edecekler.

Oyuncular bir yandan merkezde yer alan madenleri işleyecek bir yandan da yeni alanlar inşa edecek.

Tabii ki Moria’yı yeniden kurmaya çalışırken bir yandan da tehlikelerden gizlenmek gerekecek. Oyunu daha iyi anlamanız adına yayınlanan videoyu da yazının içerisine ekliyor olacağız.

2023 yılında piyasaya çıkacağı da açıklanan Return to Moria için kesin çıkış tarihinin de henüz belli olmadığını eklemiş olalım.

Çok oyunculu modları da olacak olan yapım için sistem gereksinimleri, çıkış tarihi gibi önemli bilgileri ise yakın zamanda öğrenmeyi bekliyoruz. Bu arada oyunun Epic Games sayfasını da hemen şuraya ekledim. Oyun hakkında daha fazla bilgiyi ve yayınlanan ilk görselleri oyunun sayfasında bulabilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler