Salı, Nisan 23, 2024

Thermaltake TOUGHRAM RC DDR5 RAM Serisini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

DDR5 RAM dönemine hızlı bir geçiş var. Her marka kendi özel RAM kitlerini duyuruyor. Son hamle Thermaltake tarafından geldi. Thermaltake TOUGHRAM RC DDR5 serisi için güzel bir duyuru yapıldı.

Böylece oyuncu ekipmanları ve soğutucuların dev ismi de DDR5 RAM dönemini açmış oldu. Peki markanın yeni nesillerde bize sundukları neler? Yeni dönem için nasıl mesajlar aldık?

Thermaltake TOUGHRAM RC DDR5 Özellikleri ve Teknik Artıları

Yeni nesil RAM serileri çok sade tasarım yapısıyla beraber geliyor. Markanın All in One bellek soğutucularıyla tam uyumlu olarak sunulan seri, tasarım konusunda da bu soğutucu sistemlerin artılarını kullanacak.

Dış kısımda yer alan yüksek ısı dağıtımı potansiyeliyle dikkat çeken alüminyum ısı blokları ise yerli yerinde. Hatta bu kısımda kullanılan malzeme ısınmayı engellediği için sürekli ve kararlı bir performans değeri elde edildiğini de eklemek lazım.

Kaçırmayın: Thermaltake, Toughpower PF1 1050W/1200W Platinum’u Duyurdu

Thermaltake TOUGHRAM RC DDR5 teknik özelliklerine gelince, zaten DDR5 RAM artılarını sonuna kadar hissediyoruz. Dahili güç yönetimi IC birimine sahip olan seri, bunun yanında dahili hata düzeltme kodları ECC’ye de sahip.

Thermaltake TOUGHRAM RC DDR5

Marka yeni nesilde kit olarak ise 2 X 16 GB çift kanal kitleri tercih etmiş. Hızlar ise değişim gösteriyor. 4800 MHz, 5200 MHz ve hatta 5600 MHz seviyesine kadar belleklere ulaşmak mümkün.

Zaten burada şöyle bir artı da var ki Intel XMP 3.0 ile uyumlu olan seriler gördük. Yani hız aşırtma konusunda da kullanıcıların işlerini çok kolaylaştıracak olan yeni serilere merhaba diyebiliriz.

Thermaltake TOUGHRAM RC DDR5

Tabii ki burada 12.nesil Intel işlemcilerle tam uyum sunulduğunu söylemeye bile gerek yok.

Yüksek performansı, Floe RC ve Floe RC Ultra uyumluluğu, XMP 3.0 artısı, sade ve şık tasarımıyla yeni Thermaltake TOUGHRAM RC DDR5 RAM serisi yakın zamanda satışa çıkacak. Yeni RAM serilerinin satışlarının 2022 yılının ilk çeyreği içerisinde yapılacağı söylendi.

Thermaltake TOUGHRAM RC DDR5

Ülkemizde de satılmasını beklediğimiz modeller için diğer markalarla karşılaştırma yapmak adına fiyatlarını beklemek lazım. Thermaltake burada bir fiyat avantajı sunabilir. Bu şekilde kullanıcıların da ilgisini toplayacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler