Salı, Nisan 23, 2024

ThermalTake Yeni 2021 CPU Soğutucu Modellerini Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Soğutma, Oyun Ekipmanları ile tanınan PC platformunun premium markası ThermalTake, bugün yeni bir Air Cooler(Hava Soğutma) serisi olan TOUGHAIR CPU Air Cooler‘ı sundu.

TOUGHAIR, TOUGHFAN 12 fanlarıyla aynı tasarım konseptine sahip ve optimize edilmiş yüksek statik basınçlı fanlar tarafından destekleniyor. TOUGHAIR CPU Air Cooler’ın fanları, gelişmiş bir Gen.2 hidrolik yatak, LCP fan kanatları ve yeni bir titreşim önleyici montaj sistemi ile donatıldı.

Soğutma çözümüne ek olarak her oyun sistemi için güvenilirlik ve sessizlik vaat ediyor.

thermaltake toughair serisi 2021 cpu sogutuculari

TOUGHAIR 110, daha küçük sistem yapıları için kompakt bir iz sunan üst akışlı bir tasarım olmuş. TOUGHAIR 310 ve TOUGHAIR 510, en yeni Intel ve AMD serisi işlemciler için performans ve hava akışını en üst düzeye çıkarmak amacıyla tek ve çift fan konfigürasyonlarına sahip ısı bloğu kanat dizisi bulunduran tek kule tasarımlarıdır.

ThermalTake aynı zamanda 29 Aralık tarihinde, en yeni TOUGHFAN 12 Turbo Yüksek Statik Basınçlı Radyatör Fanını piyasaya sürdü.

120mm Yüksek Statik Basınçlı Fanlar

thermaltake 120mm yuksek basincli statik fan

TOUGHFAN 12 ile aynı tasarım konseptinden doğan TOUGHAIR, 2000 RPM‘e kadar yüksek kaliteli PWM kontrollü fanlarla donatıldı. TOUGHAIR’in yüksek hava basıncı ve yüksek hava akışı fanları da; 2. nesil hidrolik yataklar, LCP fan kanatları ve titreşim önleyici montaj sistemi ile üretilmiştir.

U Şekli Bakır Isı Boruları

thermaltake 310

CPU ile doğrudan temas eden dört adet yüksek performanslı U-şekilli bakır ısı boruları içeriyor. Isı boruları CPU’dan en fazla ısıyı emerek en iyi soğutma performansını açığa çıkarıyor.

Evrensel Uyumluluk

TOUGHAIR hem Intel hem de AMD CPU‘larla uyumlu çalışır. Intel LGA 1200/1156/1155/1151/1150/775 ve AMD AM4/AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2/FM1’i destekliyor.

TOUGHFAN Turbo Yüksek Statik Basınçlı Radyatör Fanının Özellikleri

thermaltake toughfan 12 ozellikleri

TOUGHFAN 12 Turbo, 3,78 mm-H2O statik basınç ve 72,69 CFM hava akışı ile tasarlanmış PWM kontrolünde olan bir fandır. Üstün soğutma performansı için gelişmiş bir Gen.2 hidrolik yatak, LCP fan kanatları ve yeni bir titreşim önleyici montaj sistemi ile donatılmıştır.

Kullanılabilirlik, Garanti ve Fiyatlandırma

TOUGHAIR CPU Hava Soğutucu ve TOUGHFAN Turbo Yüksek Statik Basınçlı Radyatör Fanı, iki yıllık garantiye sahip ve ThermalTake’in dünya çapında müşteri hizmetleri ve teknik destek ağı bulunuyor.

TOUGHFAN Turbo artık ThermalTake dünya çapındaki yetkili bayi ve distribütör ağı üzerinden satın alınabiliyor. TOUGHAIR CPU Hava Soğutucu 2021 Şubat ayının başlarında satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler