Perşembe, Nisan 25, 2024

Thermaltake Yeni Soğutucu Serilerini Duyurdu! İşte Ürünler

Paylaş

silkroad gaminggentr

CES 2022 fuarının bir özelliği var. Fuar yeni yılın yeni teknolojilerinin neler olacağını gösteriyor. Haliyle bu fuara katılan markalar da katılmayan markalar da yeni yıl için aynı dönemde yeni ürünlerini tanıtıyor. Thermaltake için de benzeri bir durum yaşandı. Marka 2022 Expo Ocak etkinliğini gerçekleştirdi.

Etkinlik kapsamında duyurulan ürünleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. En son DDR5 serisi için paylaşım yaptık. Şimdi sıra geldi yeni tanıtılan soğutucu sistemlerine. Aslında mevcut olan sistemlerde özel güncellemeler yapıldı desek daha doğru olur. Peki hangi ürünleri gördük?

Thermaltake Tarafından Sunulan Yeni Soğutma Ürünleri

Birkaç farklı üründen ve birkaç farklı üründe yapılacak olan güncellemelerden söz edeceğiz. Ayrı ayrı ürünlere yer verelim.

Kaçırmayın: Thermaltake TOUGHRAM RC DDR5 RAM

Pacific W8 CPU Tam Bakır Su Bloğu ve Pacific W9 CPU Akrilik Su Bloğu

Sıvı soğutucular için yeni bir dönem başlatacak olan bu cihazlar, kendi sınıfında iddialı olan cihazlar. RGB aydınlatmaya sıcak bakmayanlar için tercih edilebilecek olan su blokları, en iyi soğutmayı en iyi verimlilikle vermeye odaklanıyor.

Thermaltake

W8 modelinde tam bakır bir blok görüyoruz. Yüksek soğutma performansı için tercih edilecek olan bu ürünü izleyen bir diğer seri ise W9. Bu modelde ise akrilik yapıya sahip.

Thermaltake

İki serinin de evrensel uyumluluk sunduğunu da belirtelim. AMD ve Intel için uyumlu olan modeller aynı zamanda LGA 1700 soket için de tam uyum sunuyor. Zaten yeni nesil dememizin nedeni de bu.

Pacific CML360 Ultra Sıvı Soğutucu Kit

Özel bir sıvı soğutucu kiti hazırlayan Thermaltake, bu kez sadece AIO kullanıcılarını hedeflemiyor. Sistem yapma konusunda meraklı olan tüm kullanıcılara hitap eden yeni seri, kendin yap soğutma sistemi severlerin bir hayli ilgisini çekecek.

Kullanıcıların harika tasarımlar ortaya koyabileceği soğutma kitinde;

Thermaltake

  • Pacific MX2 Ultra CPU su bloğu

Thermaltake

  • Pacific PR32-D5 Plus pompa ve ve rezervuar
  • 4 adet 16 mm OD PETG tüp

Thermaltake

  • 3 adet Riing Duo 12 Fan
  • 1 şişe T1000 clear yer alıyor.

Dilerseniz kit içinde en çok dikkat çeken ürünler hakkında da kısaca bilgi verelim. Burada özellikle MX2 Ultra CPU ısı bloğu dikkat çekecek. LCD ekrana sahip olan seri, kullanıcıların çeşitli GIF’leri burada görüntülemesine izin veriyor. 2.1 inçlik LCD ekrana sahip olan serinin, LCD ekranlı ilk su bloğu olduğunu da ekleyelim.

PR32-D5 Plus pompa ve rezervuar ise 12 yüksek lümenli adreslenebilir LED’e sahip. Tabii ki RGB aydınlatma artısının olduğu seride 4 farklı aydınlatma modu arasından seçim yapılabiliyor. TT RGB Plus 2.0 yazılımı üzerinden de tüm düzenlemeleri kontrol edebiliyorsunuz.

Tüm ürünleriyle beraber bu kitin de yakın zamanda satışta olacağının altını çizelim. 2022 ilk çeyrek içerisinde belli bölgelerde satışlar başlayacak.

Thermaltake

Pacific TF3 Sıvı Soğutma Sistem Panosu

Gelelim bahsedeceğimiz son ürüne. 3’ü 1 arada izleme panolarına dahil olan yeni ürün, kullanıcıların hemen her bilgiyi kolayca almasını sağlıyor. Kasanın ortam sıcaklığı, sıvıların sıcaklıkları, sıvılarının basınçlarının durumu gibi çok önemli bilgileri anında görmenizi sağlayan bir panodan söz ediyoruz.

Thermaltake

Dinamik olarak arka RGB aydınlatmaya da sahip olan seri, 0 ile 99 derece arasında değerlere ilişkin veriler gösteriyor. 120 mm fan montaj bölümlerine takılabilen yeni serinin ayrıca şöyle bir artısı da var ki ani basınç değişiklikleri ve yüksek sıcaklık durumlarında size uyarı verebiliyor.

Sistem toplayanların seveceği bir ürün daha diyelim. Thermaltake tüm bu ürünleri 2022 ilk çeyreği içerisinde sunacak. Ülkemizde ne zaman göreceğimizi ben de tam olarak bilmiyorum. Ayrıca merakla fiyatların da açıklanmasını bekliyorum. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler