Cuma, Nisan 19, 2024

THQ Nordic, yeniden düzenlenen oyununun çıkış tarihini duyurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

7 Şubat 2012 tarihinde piyasaya sürülen Kingdoms Of Amalur: Reckoning oyununun yeniden düzenlenmiş versiyonu yani remastered versiyonu olan Kingdoms Of Amalur: Re-Reckoning iki ay sonra çıkış yapacak.

Oyun, 8 Eylül tarihinde çıkış yapacak!

Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformlarında yerini alacak olan oyun, THQ Nordic‘in yaptığı açıklama doğrultusunda oyun çıkış yaptıktan sonra 2021 yılında oyun için bir genişleme paketi çıkaracakları belli oldu.

kingdoms of amalur rereckoning

İlerleyen günlerde oyun hakkında daha fazla bilgi geleceği de ayrıca duyuruldu. Bilenleriniz vardır elbet genelde remastered oyunlar çok fazla eklentiyle gelmez lakin bu oyun için aynı şey geçerli olmayacak gibi gözüküyor.

Zamanında bu oyunları oynayanlar gerçekten büyük keyif aldıklarını belirtiyor ve oyunun remastered sürümü ile oyunun bir hatta iki seviye öteye taşınabileceğini düşünüyorlar.

Tüm bunlara ek olarak oyunu oynayabilmeniz için çok iyi bir bilgisayara sahip olmanıza gerek yok. Minimum Windows 7 işletim sistemine, Intel’in veya AMD’nin çift çekirdekli bir işlemcisine, 4 GB RAM, DirectX 10 seviyesinde olan 1 GB VRAM’e sahip ekran kartına ve 40 GB’lık depolamaya sahip bir bilgisayarınızın olması yeterli.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning – Announcement Trailer

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler