Çarşamba, Nisan 24, 2024

Watch Dogs Legion Sızdı – İlk Görüntüler

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft’un başı bu aralar sızıntılarla dertte. İlk önce Assassin’s Creed Valhalla oyunundan 30 dakikalık bir video sızdı. Bunun şoku geçmeden Watch Dogs Legion oyunundan sızıntı geldi.

Aslında Assassin’s Creed Valhalla video sızıntısından sonra, firma hemen aksiyon almış ve oyun içi videolarını internet ortamından temizlemeye başlamıştı. Alınan önlemler sızıntıları engeller düşüncesine girmişken Watch Dogs Legion oyunundan da böyle bir sızıntı gelmesi, şok etkisi yarattı.

Bu kez oyun içi bir video ile karşılaşmadık ama hem menüleri hem de oyundan sahneleri gösteren bazı ekran görüntüleriyle karşılaştık. Tam olarak oyunu aktarmasa da ekran görüntüleri nasıl bir yapı ile karşılaşacağımız konusunda tüyolar veriyor.

Watch Dogs Legion ile Her Detay Düşünülmüş

Paylaşılan ekran görüntülerinin işaret ettiği bir şey var. Açık dünya yapısını koruyacak olan oyun çok daha detaylı olacak. İlk iki oyunun grafik yapısına göre önemli geliştirmeler yapılacak ve çevre detayları daha iyi verilecek.

Watch Dogs Legion

Bunu kapalı mekanda geçen bir sahnede daha net anlıyoruz. Sadece bu sahne için konuşacak olursam; etrafa dağılmış eşyalar, duvardaki tablo detayları, çevredeki nesnelere verilen detaylar en azından grafiksel açıdan nasıl bir oyunun bizi beklediğine kanıt oluşturuyor.

Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion

Ekran görüntülerinden az çok tüyolar elde ettiğimiz Watch Dogs Legion oyununun her detayını göreceğimiz tanıtıma da çok bir süre kalmadı. Pazar günü yapılacak Ubisoft Forward etkinliği ile oyun tanıtılacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler