Pazar, Mayıs 5, 2024

Threads, Yeni Bir Rekoru Kırmayı Başardı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Twitter’a rakip olarak öne çıkarılan ve sosyal medyada da yeni tartışmalara zemin hazırlayan Threads, rekorlara doymuyor.

Yeni bir alternatif olmasından mı yoksa Instagram’ın yan uygulaması olmasından mı bilinmez ama platformun, çok kısa bir süre içerisinde 100 milyon kullanıcı barajını geçtiği açıklandı.

Threads Cephesinden Büyük Başarı

Açıklanan son rakamlara göre şu an için platformun kullanıcı sayısı 100 milyon seviyesine ulaştı. Sadece 4-5 günlük bir süre içerisinde 100 milyon kullanıcı sayılarına ulaşılması, yeni bir rekorun da geldiği anlamını taşıyor.

Zira benzer uygulamalar bu denli kullanıcı sayılarına çok daha uzun sürelerde ulaşmıştı. Şu sıralar popüler olan bir başka platform TikTok üzerinden yola çıkacak çıkacak olursak TikTok, 100 milyon kullanıcıya 9 aya yakın bir sürede ulaştığını açıklamıştı.

Threads

Yine son dönemin en popüler platformlarından biri olan ChatGPT için de benzer bir durum yaşandı. ChatGPT, 2 ay gibi bir sürede 100 milyon kullanıcı sayısına çıkmayı başarmıştı.

Bu da demek oluyor ki Threads, şu an için en hızlı popüler olan sosyal medya platformu olmayı başardı. Platformun Twitter karşısında ciddi anlamda güç kazandığı da bir gerçek. Zira Twitter tarafında da bir kan kaybı sürüyor. Twitter’dan Threads tarafına bir göç var gibi gözüküyor. Bu durum ne kadar sürer onu bilemiyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler