Perşembe, Mayıs 2, 2024

 Tinder Sahte Hesapları Engelleyecek! İşte Yeni Güncelleme

Paylaş

silkroad gaminggentr

Popüler arkadaşlık uygulaması Tinder, zaman zaman kullanıcı güvenliği konusunda eleştiri, haberleriyle gündeme geliyor. Özellikle platformda yer alan sahte hesaplar, Tinder’ın bir hayli eleştirilmesine de neden olmakta. Ama görünen o ki platform bu konuda somut adımlar atmaya bir hayli kararlı.

Gündeme gelen son güncelleme de bunun kanıtı oldu diyebiliriz. Zira son güncellemeyle beraber platformda ek bir doğrulama karşımıza çıkıyor.

Tinder Video ile Doğrulama İsteyecek

Uygulama bundan sonraki süreçte video ile profil doğrulama özelliğini aktif edecek. Aslında bakarsanız zaten fotoğraf ile doğrulama özelliği kullanıma alınmıştı. Fakat bu kez kapsam biraz daha genişletiliyor ve video ile doğrulama karşımıza çıkıyor.

Selfie şeklinde videolarla beraber kullanıcılar hesaplarını videolu olarak da doğrulamış olacaklar. Videolu doğrulamayı yapan kullanıcıların hesaplarında bunun için ek bir rozet olduğunu da göreceğiz. Böylece diğer kullanıcılar, videolu doğrulanmış bir profile sahip olduğunuzu görebilecek.

Tinder Video ile Doğrulama

İlk etapta videolu doğrulamanın kullanıcıların isteğine bağlı olduğunu belirtelim. Bu doğrulamayı yapıp yapmamak kullanıcılara kalmış bir durum. Fakat ilerleyen günlerde bu durumun değişmesi bekleniyor.

Tinder videolu profil doğrulama özelliği zorunlu hale getirilecek bir özellik olacak. Ama net olarak özelliğin ne zaman zorunlu olacağı konusunda bir açıklama gelmiş değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler