Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Togg’un En Çok Tercih Edilen Rengi Hangisi?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Togg, geçtiğimiz hafta ile beraber seri üretime geçti. Daha önce yeni yerli ve milli akıllı aracımız için özelliklerden söz etmiştik. Aracın özellikleri bir yana, tabii ki aracın seri üretime başlamasıyla beraber seri için pazar araştırmaları da başladı. En son Togg’un en çok tercih edilen rengi hangisi olacak sorusuna cevap bulmak için bir anket açılmıştı.

Resmi Togg sayfası üzerinden başlatılan anketin sonuçları da ortaya çıktı. Aracın renkleri içerisinden hangisinin daha çok öne çıktığını da görmüş olduk.

Togg’un En Çok Tercih Edilen Rengi: Kapadokya

Gemlik üretim tesisinin açılışından hemen önce duyurulan renkler, Türkiye’nin belli bölgelerinden ilham alınarak sunulan renkler olmuştu.

Gemlik, Anadolu, Oltu, Kula, Kapadokya ve Pamukkale renklerini gördük. Anket kapsamında da tüm renklere yer verildi. 500 binin üzerinde kişiden etkileşim alan anketin sonucunda ise Togg’un en çok tercih edilen rengi “Kapadokya” oldu.

Üstelik Kapadokya renginin büyük bir fark ile liderliği aldığını görüyoruz. Tüm etkileşimde bulunan kullanıcılar arasında 300 binin üzerinde kullanıcı Kapadokya rengini seçti. Birinci renk Kapadokya oldu ama tabii ki tüm renkler satışa hazır olacak.

Üstelik bu renklere bir yenisi daha eklenecek. Yeşil renginin de yakın zamanda listelerde yerini almasını bekliyoruz. Bunun dışında ilerleyen zamanlarda yeni renk seçeneklerini de görebiliriz.

Daha önümüzde Sedan modeli ve C-XCoupe modelleri de var. Muhtemelen Togg’un renk yelpazesi artmaya devam edecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler