Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Togg’un Fiyatı Açıklanmadan Birçok Otomobil Sahibi Togg için Arabalarını Satmaya Başladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere 29 Ekim 2022 Cumhuriyet Bayramı günü Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), Bursa’nın Gemlik ilçesinde yer alan fabrikasının açılış töreninde fabrikayı faaliyete geçirmenin yanı sıra yeni otomobil modellerini de tanıtmıştı. Etkinlik sırasında tüm Türkiye otomobillerin fiyatlarını öğrenmeyi bekliyorduk fakat konu hakında Şubat 2023 tarihinde açıklama yapılacağı belirtildi.

Fiyat etiketini kenara bırakacak olursak gayet keyifli, heyecanlandırıcı ve etkileyici bir etkinlik izlediğimizi belirtmemiz gerekir fakat bu etkinlikten çok fazla etkilenen vatandaşlarımız var desek yanlış olmaz çünkü daha fiyatı bile bilinmeyen otomobil için bir çok insan sahip olduğu otomobilleri satmaya başladı.

“Togg için satılık” başlıkları zirvede!

Screenshot 2022 10 31 at 06.47.33
Togg'un Fiyatı Açıklanmadan Birçok Otomobil Sahibi Togg için Arabalarını Satmaya Başladı! 2

(Herhangi bir reklam içermiyor) Sahibinden.com üzerinde “Togg” kelimesini arattığımız zaman otomobil (vasıta) kategorisinde 150’den fazla ilanın yer aldığını ve çoğu ilanın ise Togg otomobil satın alabilmek için açıldığını rahatlıkla görebiliyoruz. Tabi ki Togg almak için sadece arabasını satanlar değil, evlerini de satışa koyan insanlar mevcut.

İnternette Togg’un fiyat etiketi ile ilgili çok fazla sayıda spekülasyon mevcut fakat tekrardan belirtmemiz gerekiyor ki resmi kurum ve kişiler otomobillerin fiyat etiketinin Şubat 2023 tarihinde açıklanacağını belirttiler. Umuyoruz ki devletimiz elektrikli ve yerli otomobilin satışında teşvik yaratmak için birçok uygulama yürürlüğe geçirir.

Yorumlarda Togg otomobil hakkındaki fikirlerinizi bekliyoruz dostlar.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler