Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Togg’un Fiyatı Ne Kadar ve Nasıl Alınacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

29 Ekim 2022 tarihi itibariyle Bursa’nın Gemlik ilçesinde inşaa edilen Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (Togg)’nun üretim tesisi akşam 18.00 sularında düzenlenen lansman etkinliğiyle açıldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, banttan inen ilk Togg C-SUV modelini süren ilk kişi oldu.

Yerli otomobil Togg hakkında açıklamalar yapan Togg CEO’su Gürcan Karakaş, ismin nasıl yazılacağı konusuna “TOGG” değil “Togg” olarak sadece ilk harfi büyük şekilde yazılacağını belirterek otomobil hakkında tüm detayları aktarmaya devam etti. Mart 2023 tarihinde yollara çıkmayacak başlayan otomobil hakkında henüz bir fiyat açıklanmadı ve konu hakkında Şubat 2023 tarihinde fiyatların paylaşılacağı hem CEO Karakaş hem Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından belirtildi.

Togg; hem fiziksel olarak hemde dijital olarak satışa sunulacak

TOGGun Renkleri 5
Togg'un Fiyatı Ne Kadar ve Nasıl Alınacak? 2

Mart 2023 tarihinde ilk modellerden C-SUV modelinin satışa sunulacağı yerli otomobili hem fiziksel olarak mağazalardan hem de dijital olarak internetten sipariş edebileceğiz fakat belirttiğimiz gibi herhangi bir şekilde otomobilin fiyatı hakkında bilgi belirtilmeyerek fiyatının Şubat 2023 tarihinde açıklanacağı söylendi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler