Pazar, Mayıs 19, 2024

Tom Clancy’s The Division 3 Geliyor! Tarih Belli mi?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tom Clancy’s The Division serisi, bir hayli ilgi çeken ve sadık bir oyuncu kitlesine sahip olan oyun serileri arasında geliyor. Sadık bir oyuncu kitlesi bulunuyor olsa da yapım, ikinci oyundan sonra epey bir ara vermişti. Yeni oyun gelir mi gelirse ne zaman gelir soruları gündem olmuşken Tom Clancy’s The Division 3 için beklenen haber geldi.

Devam oyununun geleceği en net kanaldan doğrulandı. Gelin detaylara bakalım ve oyunun ne zaman çıkacağına ilişkin tahminlerini değerlendirmeye alalım.

Tom Clancy’s The Division 3 Ne Zaman Çıkıyor?

Serinin ilk iki oyununda yaratıcı yönetmen görevinde olan Julian Gerighty, firma tarafından terfi ettirildi ve serinin baş yapımcısı konumuna getirildi. Ubisoft’un yaptığı bu değişikliğin nedeni ise Tom Clancy’s The Division 3 oyunu için hazırlıkların başlaması.

Yeni oyun için yeşil ışık yakan firma, böylece serinin devam oyununu da bir noktada doğrulamış oldu. Henüz oyunun ne zaman çıkış yapacağı ise açıklanmadı. Evet çalışmalar başladı ama çıkış tarihi vermek için çok erken olduğunu söyleyebiliriz.

Tom Clancy's The Division 3

Yeni oyun için yapılan çalışmalar bir yana, mevcut olan oyun için de destek devam edecek. Tom Clancy’s The Division 2 yapımına sunulacak olan ek içerikleri de görmeye devam edeceğiz.

Açıklamaları değerlendirecek olursak firma Tom Clancy’s The Division serisine yatırım yapma konusunda kararlı. Yeni oyun için daha fazla bilgi açıklandığı zaman ekleme yapacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler