Cumartesi, Nisan 20, 2024

TSK’dan PUBG Mobile Uyarısı Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizde ve tüm dünyada popüler bir şekilde oynanan PUBG Mobile için Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından bir uyarı yayınlandı.

Çıktığı günden beri PC platformunda en çok oynanan oyunlar arasında hakimiyet kuran Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG), mobil alanda da PUBG Mobile ismi ile ücretsiz olarak sunulmuş ve bu alanda da inanılmaz oyuncu rakamlarına ulaşmıştı.

tsk dan pubg mobile uyarısı geldi

İstihbarat Toplamaya Çalışıyorlar

Ülkemizde de kadın erkek birçok kişi tarafından oynanan oyun ile ilgili olarak TSK, dikkat çekici bir uyarı yayınladı. Türk Silahlı Kuvvetleri personeli ve askerlere yönelik yayınlanan uyarı metninde oyunun teröristler tarafından istihbarat aracı olarak kullanıldığı paylaşıldı.

TSK, oyunu oynayan PKK/YPG’li birçok teröristin, askeri personel ile arkadaşlık kurmaya çalıştığını ve bu şekilde istihbarat toplamak amacıyla çalışmalar yürüttüğünü belirtti. Bu noktada TSK, askeri personelin oyun ile ilgili olarak çok daha dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

Bilindiği gibi PUBG Mobile, oyun içerisinde hem sesli hem de metin bazlı iletişime olanak tanıyor. Dört kişiye kadar takım halinde oynanabilen oyun içerisinde arkadaş ekleme özellikleri de mevcut.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler