Perşembe, Mart 28, 2024

Türk Telekom CEO’su Görevinden İstifa Etti

Paylaş

silkroad gaminggentr

10 Aralık 2013 tarihinde göreve başlayan Türk Telekom CEO‘su Rami Aslan, görevinden ayrılma kararı aldığını bildirdi. Şuanda Türk Telekom‘daki İcra Komitesi ve Yönetim Kurulu Üyeliğini de yürüttüğü gibi, yeni bir atama gerçekleşene kadar Rami Aslan görevde kalacak.

 

Rami ASLAN Kimdir ?

 

1972 doğumlu olan Rami Aslan, şimdiye kadar pek çok firmada görev aldığı gibi, Kanada McGill Üniversitesi Finans ve Yönetim Bilişim Sistemleri mezunu. Ayrıca okuduğu aynı üniversitede yüksek lisans yaparak Türkiye’ye dönmüş ve 2005 yılında Oger Grubu‘na katılarak dünya genelinde kariyer fırsatı yakalamış bir iş adamıdır.

 

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Mohammed Hariri Rami Aslan hakkında şunları söyledi: Rami Aslan Türk Telekom’un dönüşüm ve entegrasyon sürecinde başarılı bir şekilde yürütmüş olduğu görevi ve Türk Telekom’u dünyada örnek gösteren bir telekom şirketi olabilmesi için attığı adımlarda öncü isimlerden birisi olmuştur. 2013 yılından bugüne kadar, Türk Telekom‘a başarılı bir şekilde liderlik yaptığı gibi, güçlü dönüşüm ve şirket entegrasyonunu dünya genelinde örnekle temsil etmeyi başarmıştır. Kendisine değerli katkıları ve özverili çalışmaları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.” açıklamalarını yaptı.

 

yeni-logo-turk-telekom

 

Neler Değişiyor, Neler Değişmiyor ?

 

Buraya da bizim yorumumuzu eklemek istedim. Türk Telekom konusunda ülkemizde sunulan hizmet ne yazık ki iyi değil. İnternet ve Telekominikasyon alt yapılarından mıdır bilinmez ancak ülkemizin milli meselelerinden birisi haline gelmiş durumda ne yazık ki. Gerek İstanbul, gerek Ankara, gerekse diğer büyük ülkeler listenin başında gelmesine rağmen, genellikle kalabalık şehirlerdeki kullanıcıların %79‘u sıkıntı çekiyor.

 

Türk Telekom‘un şuanda alt yapı sistemlerinin ve müşteriye sunmuş olduğu hizmetin değiştirilmesi gerektiğini savunan belki de 2312313123 kişiyiz. Ancak ne yazık ki “böyle gelmiş, böyle gidecek” mantığında ilerlemeye devam ediyor bazı şeyler. Şöyle ki Türk Telekom reklamlarında Ağrı’da bile fiberliyoruz derken, İstanbul’un göbeğine fiber çektiremezken “bu neyin kafasını yaşıyor” demeden kendimizi alıkoyamıyoruz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler