Cuma, Nisan 26, 2024

Turkcell ile İkinci El Telefon Kiralama Dönemi Başlıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Telefon fiyatlarının hem dolar bazında hem de kur yüzünden artması sebebiyle insanlar artık üst seviye telefon almakta zorlanıyorlar. Bu kadar para verdikleri cihaz bir iki yıl içinde eskiyor ve değiştirmek zorunda kalıyorlar. Turkcell’in ilerki zamanlarda başlatacağı kampanya ile herkes üst seviye telefon kullanabilecek!

Turkcell’in geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’da düzenlediği Teknoloji Elçileri isimki etkinlikte Turkcell satıştan sorumlu müdür yardımcısı Murat Erkan, Turkcell’in bir sene sonraki önemli planlarından bahsetti.

Turkcell Satış Noktalarında İkinci El Cihaz Satılacak

Turkcell, Turkcell satış noktalarında yenilenmiş ikinci el cihaz satacak. Telefonunu değiştirmek isteyen müşteriler eski telefonunu Turkcell’e getirecek ve indirimle birlikte yeni telefonlarını alabilecekler. Daha sonra bu telefonlar Genpa ve KVK servislerinde kontrol edilip sorunları onarılacak. Daha sonra bu telefonlar kutulanıp Turkcell mağazalarında ikinci el olarak satılacak. Böylece hem telefonunu daha yeni model ile değiştirmek isteyenler daha uygun fiyata yeni modele geçebilecek, hem de sıfır telefon almaya parası yetmeyenler ikinci el yenilenmiş olarak istediği telefonu daha uygun fiyata alabilecekler. 

Turkcell ile İkinci El Telefon Kiralama Dönemi Başlıyor 2 PCH

Türkiye’de Telefon Kiralama Dönemi Başlıyor!

Turkcell, Vestel’in V Hep yeni televizyon kiralama sisteminin bir benzeri olacak olan telefon kiralama sistemini başlatacak. Türkiye’de telefon fiyatları arttığı için birçok insan taksitle bile telefon almakla zorlanıyor. Telefon kiralama sistemi ile birlikte müşteri, aylık daha makul bir ücret ödeyerek üst seviye telefon kullanabilecek. Böylelikle telefonun bir üst modeli çıktığı zaman kiraladığı telefonu geri getirerek bir üst modele geçebilecek. Telefon kiralayan müşteriler kiralama sürecinin sonunda ise telefonu tekrardan Turkcell’e teslim edecekler. 

Turkcell, şu an için müşterilerin aylık ödeyeceği fiyatı, kasko ve sigorta olup olmayacağından bahsetmedi. 

Peki ya siz telefon kiralama hizmetinden yaralanır mıydınız? Yorumlarda belirtiniz

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler