Perşembe, Mayıs 2, 2024

Twitter, Tweet Düzenleme Özelliğini Getiriyor 

Paylaş

silkroad gaminggentr

Twitter, hala sosyal medya devlerinden biri. Görsel anlamda geri planda kalsa da habercilik ve metin paylaşımları açısından hala rakipsiz platformlardan biri. İşte uygulama yetkilileri bu unvanlarını korumak için güncellemelerine devam ediyor. Son güncelleme ise uzun süredir istenen bir özellik olan tweet düzenleme güncellemesi olacak.

Aslında daha önce Twitter bu özelliği test etmeye başladığını duyurmuştu. Bugün yapılan yeni duyuru ise özelliğin testlerinin genişlediğini ortaya çıkardı.

Twitter, Tweet Düzenleme Özelliğinde Kararlı

Yapılan duyuruyla beraber düzenleme düğmesinin resmen testlerinin başladığı da belirtildi.

Sistemde işleyiş ise çok basit olacak. Tweet paylaşıldıktan sonra, yanında düzenleme düğmesi bulunacak. Kullanıcılar bu düğmeye basarak, paylaşmış oldukları tweet için düzenlemeler yapabilecek.

Özelliğin kullanımı için 30 dakikalık bir süre sınırından söz ediliyor. Yani atılan tweet, 30 dakikayı geçmişse, tuş kullanılamaz olacak. Ayrıca kullanıcıların aynı tweet için 5 düzenleme hakkının olacağı da söyleniyor.

Twitter, Tweet Düzenleme

Tabii ki bu özelliklerin kesinleşmesi için önce özelliğin resmi olarak açıklanması gerekiyor. Twitter, şimdilik sadece kullanıcıların “düzenleme butonlarıyla” karşılaşabileceğini, çünkü sistemi geniş bir kullanıcı test ettiklerini duyurdu.

Özellik yayınlandığı zaman daha detaylı bilgilendirme de yapacaklardır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler