Salı, Ekim 22, 2024

Twitter’a “Tweet Düzenleme” Özelliği Geliyor!

Twitter kullanıcıları uzun zamandır tweetleri düzenlemek için bir seçenek istiyorlar ve iyi haber şu ki, mikroblog sitesi şimdi kullanıcılara istediklerini vermek için bir özellik eklemek için çalışıyor.

Tersine mühendislik alanındaki çalışmalarıyla çok ünlü olan Jane Manchun Wong‘a göre, Twitter şu anda tweetler için “Göndermeyi Geri Al” adlı yeni bir özellik üzerinde çalışma sergiliyor. Bu özellik, kullanıcılara bir tweeti gönderdikten sonra bile belirli bir süre içinde bir tweet’i iptal etme seçeneği sunacak, böylece kullanıcılara herkes görmeden önce tweet’i düzenleme şansı verecek. Zamanlayıcının uzun sürmediğini belirtmemiz gerekiyor, bu nedenle tweet’teki tüm gramer hatalarını ve yazım hatalarını tespit etmekte hızlı olmanız gerekiyor olacak.

BENZER:  Yapay Zekanın Şakacı Yüzü: GROK!
Twitter
Twitter'a "Tweet Düzenleme" Özelliği Geliyor! - PC Hocası

Düzenleme tıpkı Facebook gibi daha sonradan bir düzenleme söz konusu değil, yalnızca Tweet’i paylaştıktan belirli bir süre içerisinde bunu yapabileceksiniz. Bu durumda, takipçilerinize tweet’inizde bazı yazım hataları veya yaptığınız hatalar olduğunu bildirmenin geleneksel yolunu takip edebilirsiniz.

Tweetler için “Göndermeyi Geri Al” zamanlayıcısı şu anda geliştirme aşamasındadır, yani şu anda genel kullanıma açık değil. Bununla birlikte, Wong bize özelliğin kullanıcı arayüzünün nasıl görüneceğine dair bir fikir verdi. Maalesef, özelliğin genel kullanıma ne zaman sunulacağını tam olarak bilmiyoruz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler