Cuma, Mart 29, 2024

Ücretsiz Maskeyi Duyan Koştu, Site Çöktü: Ücretsiz Maskeler E-Devletten Alınacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

5 Nisan 2020 itibari ile akşam saat yedi ila sekiz sularında Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının ortaklaşa girişimi ile ePttAVM.com üzerinden yaşı 20-65 arası olan vatandaşlarımız Türkiye Cumhuriyeti Kimlik numaraları ile haftada bir kez bir paket (içerisinde beş adet) maskeyi ücretsiz temin edebilecekti.

Durum böyle olunca herkes ücretsiz maskeye akın etti bunun sonucunda ePttAVM.com’un sunucuları bu kadar insanı dayanamadı. Sunucuların çökmesini gören ve duruma bir çözüm getirmek isteyen ePttAVM.com yetkilileri bir açıklama yaptı ve bu zamana kadar gönderilen başvuruların değerlendirileceğini ve yeni başvuruların ise artık E-Devlet Kapısı üzerinden alınacağını belirtti.

WhatsApp Image 2020 04 06 at 01.14.34
Ücretsiz Maskeyi Duyan Koştu, Site Çöktü: Ücretsiz Maskeler E-Devletten Alınacak! 2

Değerli Vatandaşlarımız

Yoğun ilginize teşekkür ediyoruz.

Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz.

Anlayışınız için teşekkür ederi.

Saygılarımla.

Tekrar hatırlatmamız gerekirse bu hizmetten 20 yaşın altındakiler ve 65 yaşın üstündekiler, sokağa çıkma yasağı kapsamında oldukları için faydalanamıyorlar. Ayrıca maskeleri her hafta yeniden alabiliyorsunuz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler