Cumartesi, Nisan 27, 2024

ePttAVM.com Vatandaşlara Ücretsiz Maske Dağıtacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizin ve dünyamızın başını saran COVID-19 (koronavirüs) salgınında dünya çapında tüm sosyal yaşam durdurulmuş durumda iken çalışma zorunluluğu olanlar, market alışverişine çıkması gerekenler, kamu ve sağlık çalışanları, sağlığı kötü olup hastaneye gitmek zorunda olan kişiler için maske, tulum, eldiven gibi tıbbi ürünler büyük bir altın değerinde.

Dünya çapında bu gibi ürünlerin teminatı şu zorlu süreçte zorlaşmış durumda iken Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın almış olduğu ortak karar sonucunda çevrim içi ortamda ePttAVM.com üzerinden vatandaşlar ücretsiz olarak maske temin edebilecek.

ePttAVM’den Ücretsiz Maske Nasıl Alabilirim?

Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının ortaklaşa yaptığı bu girişimde ePttAVM’de bulunan forma kendinizin ya da diğer aile üyelerinizin bilgilerini ve ev adresinizi eksiksiz doldurmanız sonrasında başvurunuz kontrolden geçirilerek uygunluk belirleniyor ve bundan sonra eğer koşullara uyuyorsanız maskeleriniz PTT Kargo aracılığı ile ücretsiz getiriliyor.

ePTTAVM Ücretsiz Maske Başvuru Formu Linki için Tıklayın

Maskeleri Herkes Alamıyor!

Ücretsiz maske temini hizmetine herkes katılım gösteremiyor. 65 yaş üzeri ve 20 yaş altındaki vatandaşlarımız Sağlık Bakanlığı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın başlattığı bu ücretsiz hizmetten faydalanamıyor. Başvurular Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaraları ile yapıldığından ötürü eğer 65 yaşın üzerinde ve 20 yaşın altında iseniz maske alamayacaksınız.

Her hafta bir paket maske alabilirsiniz!

Başvuruyu yapan ve sokağa çıkma yasağı kapsamına girmeyen her vatandaşımız bu ücretsiz maske hizmetinden her hafta faydalanabiliyor. Gönderilen her bir pakette beş adet maske bulunuyor. Her aile bireyi için tek tek başvuru göndermenize gerek yok, tek bir formda diğer aile üyelerinizin T.C. Kimlik numalarını eklemeniz yeterli.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler