Salı, Nisan 23, 2024

Üstüne Binip Hareket Eden Motorlu Valiz Modobag

Paylaş

silkroad gaminggentr

Giderek gelişen teknoloji ile birlikte artık valizler de akıllanıyor. Dünyanın ilk motorlu valizi olan Modobag isimli valiz, dış görünüşte normal bir valize benzese de, özellikleri ile diğer normal valizlerden ayrılıyor. Kullanıcısı üstüne binerek 12 km hıza ulaşabilen valizin detayları ve videosu haberimizde.

Motorlu Valiz Modobag

Dünyanın ilk elektrik motorlu valizi olan Modobag, kullanıcılara büyük bir keyif ve kolaylık sağlamaya başlayacak. Havaalanlarında veya terminallerdeki uzun koridorlarda yürüyerek harcanan enerji ve vakit Modobag ile birlikte artık değişecek gibi görünüyor. 150 watt gücündeki elektrik motoru ile çalışan valiz aslında motorlu bir ulaşım aracı diyebiliriz. Özellikle havaalanına girdikten sonra o uzun koridorları yürümenize gerek kalmadan kolayca kat edebiliyorsunuz.

Modobag-4
Modobag Neler Sunuyor ?

Valiz görünümlü motorlu ulaşım aracı Modobag’da gidonun altında yer alan çift tekerlekli fren sistemi mevcut. Kullanıcılar havaalanlarına veya terminallere girdiklerinde valizin üzerine oturarak tıpkı bir araç sürüyormuş gibi hareket ediyorsunuz. Asıl amaç, kullanıcıların hızlı bir şekilde havaalanlarında işlemlerini gerçekleştirmesini sağlamak. Modobag isimli valiz saatte 12 kilometre hıza ulaştığı gibi, 15 dakika boyunca çalışabiliyor.

Ayrıca şarjı tam dolu olduğunda 9 kilometre boyunca hiç durmadan hareket edebiliyor. Hız kontrolünün de bulunduğu valiniz ağırlığı 8.6 kilogram. Ayrıca valizin şarjı bittiğinde çift USB girişi ve çıkışından destek alarak şarj edilebiliyor. Eğer telefonunuzun şarjı yoksa, isterseniz valize bağlayarak da telefonunuzu şarj edebiliyorsunuz.

Aralık ve Ocak aylarında satışa çıkacak olan Modobag, 995 dolar fiyat etiketine sahip. Artık bundan böyle havalimanlarında üstüne binip hareket eden kişiler görürseniz şaşırmayın. Modobag için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

 

Elektrik Motorlu Valiz Modobag Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler