Cuma, Mart 29, 2024

Valorant’ın çıkış tarihi resmi olarak açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Riot Games tarafından geliştirilen Valorant oyununun kapalı beta sürümü büyük ilgi toplamayı başarmıştı. Bu oyunu sevenlere güzel bir haberimiz var. Valorant, 2 Haziran 2020 tarihinde tam sürüm olarak çıkış yapacak.

Valorant nedir ?

Sanırım Valorant oyununu uzun uzun anlatmaya gerek yok. Çünkü oyun oldukça geniş bir kitle toplamayı başardı. Ama oyunun mantığını kısaca anlatmak gerekirse bu oyunda 5vs5 takım savaşlarına katılabileceksiniz.

valorant omen

2 Haziran’da tam sürüm olarak çıkış yapacağı açıklanan bu oyun ücretsiz olarak oyunculara sunulacak. Oyun ilk aşamada bütün bölgelere sunulmayacak. Oyun ilk olarak Avrupa, Kuzey Amerika, Brezilya, Güney Kore, Japonya ve Okyanusya bölgelerinde yayınlanacak. Fakat zaman içerisinde oyunun tüm bölgeler için oynanılabilir olacağını hatırlatalım.

Birçok oyuncuyu sevindiren bu haberin ardından bazı oyuncular ise “Bu oyunun sistem gereksinimleri ne ?” diyebilir. Eğer oyunun sistem gereksinimlerini merak ediyorsanız, “Valorant sistem gereksinimleri neler ?” isimli yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Valorant

Birçok oyuncuyu heyecanlandıracak olan bu haberimiz burada sona eriyor. Artık 2 Haziran tarihine kadar bekleyerek oyuna ücretsiz bir şekilde erişebilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşmayı unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler