Cuma, Mart 29, 2024

vivo S12 Pro Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli sosyal medya platformu Weibo’da ortay çıkan bir sızıntı aracılığıyla, vivo S ailesine ait bazı yeni modeller ortaya çıktı. Vivo S12 ve S12 Pro modellerinin yakın zamanda içinde tüketiciler ile buluşması bekleniyor ve Vivo S12 Pro‘ya ait bazı özelliklerle beraber cihaza ait görüntüler ortaya çıktı.

Kaynağa göre vivo S12 Pro modeli çentikli bir ekran tasarımına sahip olacak ancak bu sefer kullanılan panelde kavisli kenarlar kullanılacak bu karar ise vivo S ailesi içerisinde yaşanılan bir ilk olacak. Arka taraftaki kamera kümesi etkileyeci performans sunan teknolojileri içerisinde barındırıyor olacak ve şirket bu sefer kameraları klasik bir biçimde dikey olarak alt alta konumlandıracak.

Çift özçekim kamerası!

vivo s12 pro render
vivo S12 Pro Görüntüleri Ortaya Çıktı! 2

Akıllı telefona ait render görüntüsüne baktığımız zaman gözümüze çarpan ilk detayın ön taraftaki özçekim ve sensör kümesinde çift kameranın yer alması oluyor. Ön tarafta tercih edilen çift özçekim kamerası 50MP çözünürlüğe sahip ve Samsung’un JN1 ana sensörlerine, ultra geniş açılı fotoğraflar için 8MP kameraya sahip olacak.

Henüz resmi bir bilgi olmamasıyla birlikte bu serideki “S”, İngilizce’deki Selfie’yi temsil ettiğinden cihazda özçekim tarafına çok fazla düşünülmüş. Ayrıca bu çift özçekim kamerası gece ve gündüz çekilen fotoğrafları daha iyi hale getirmek için birçok algoritmadan yardım alacak.

vivo S12 Pro modelinin önceki model vivo S10 Pro’dan daha iyi hızlı şarj teknolojisine sahip olması bekleniliyor. Önceki modelde 4050 mAh kapasiteye sahip batarya 44W’a kadar hızlı şarj teknolojisine sahipti, S12 Pro modelinde ise 55W hızlı şarj teknolojisinin benimsenmesini bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler