Cuma, Mart 29, 2024

Vivo S1’in Teknik Özellikleri Ve Fiyat Etiketi Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo, kısa bir süre önce Hindistan’da düzenlemiş olduğu lansman ile beraber Vivo V15 Pro adını verdiği akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Bu sefer ise Vivo’nun ilk S serisi akıllı telefonu olma özelliğini taşıyacak bir model olan Vivo S1 ortaya çıktı.

Vivo S1 Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Vivo’nun yeni akıllı telefonu Vivo S1, 6.59 inç büyüklüğünde 2340×1080 piksel çözünürlük sunan IPS LCD bir ekranla gelmesi bekleniyor. Çentiksiz bir ekran tasarımı benimseyecek olan cihaz, MediaTek Helio P70 yonga setinden gücünü alacağı ve 6GB RAM ile 128GB dahili depolama kapasitesine sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca bu depolama alanı MicroSD kart desteği ile beraber rahatlıkla arttırılabilecek.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 12MP + 5MP + 8MP çözünürlüğünde üçlü kamera kurulumuyla ve ön tarafında ise 24.8MP çözünürlüğünde açılıp kapanabilir bir mekanizmaya sahip selfie kamerasıyla geliyor olacak.

Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu FunTouch 9 arayüzü ile beraber gelecek olan akıllı telefon, 4.000mAh kapasiteli bir bataryaya ile beraber gelecek.

vivos1

Vivo S1’in fiyatın bakıldığında ise 2000 yuan yani yaklaşık olarak 297 dolar gibi bir değere sahip olması bekleniyor ancak ne yazık ki bu konu hakkında şirket tarafından resmi hiçbir açıklama bulunmuyor. Önümüzdeki günlerde cihaz hakkında net bir bilgi öğrenmeyi bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler