Cuma, Nisan 19, 2024

Vivo U10 Tasarımı ve Özellikleri Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefonlarında başarılı tasarım farklılıkları sunan Vivo, yeni bir akıllı telefon modeli daha sunmaya hazırlanıyor. Markanın bu kez sunacağı akıllı telefon modelleri Vivo U10 olacak.

Çok kısa bir süre önce teknik detaylarının da sızdırıldığı yeni akıllı telefon modelinin başta sistem detayları ortaya çıkmış oldu.

Vivo U10 Neler Sunacak?

Yeni seri akıllı telefon modeli orta segment seriler içerisinde yer alacak. Snapdragon 665 işlemcilerinin kullanılacağı yeni akıllı telefon modellerinde 2 GHz hız değerinin sunulduğunu görmek mümkün olacak. RAM kısmında ise değişken değerler karşımıza çıkacak. 3 GB ve 4 GB olmak üzere iki farklı RAM miktarının sunulduğunu göreceğiz.

Vivo U10

Her iki model için de ekran değerleri aynı olacak. Su damlası çentik alanına sahip olan 6.35 inçlik ekranıyla beraber gelecek olan akıllı telefon 720 X 1544 piksel çözünürlük değeri sunacak. Bunun yanında arka kısımda 3 arka kamera kullanılması da iki model için ortak özellik olacak.

112 dolar ve 140 dolar gibi fiyatlarla çıkması beklenen U10 akıllı telefonları için tanıtım tarihi henüz resmiyet kazanmış değil. Kesin olmayan bilgilere göre telefonun Eylül ayında tanıtılması söz konusu olabilir.

Kaçırmayın: Galaxy Watch Active 2’nin Türkiye Fiyatı Açıklandı

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler