Cuma, Nisan 19, 2024

Vivo, Uygun Fiyatlı Yeni Akıllı Telefonu Vivo U1 Modelini Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo, uygun fiyat etiketine ve su damlası adı verilen çentiğe sahip yeni modeli Vivo U1 modelini tanıttı. Orta sınıfta konumlandırılacak olan yeni telefonun teknik özelliklerine bakıldığında dikkat çeken özelliğin ise 4.030mAh kapasiteli bir batarya olduğu görülüyor.

Vivo U1 Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Vivo’nun yeni akıllı telefonu 1520×720 piksel çözünürlük sunan 6.22 inç büyüklüğünde FullView ekranı üzerinde barındırıyor. Su damlası adı verilen bir çentiğe sahip cihaz gücünü Qualcomm’un Snapdragon 439 yonga setinden alıyor.

Akıllı telefonun kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 13 megapiksel + 2 megapiksel çözünürlüğe sahip çift kamera kurulumu bulunduğu görülürken ön tarafında ise 8 megapiksel çözünürlüğünde selfie kamerasını barındırıyor.

Mor, siyah ve kırmızı olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olacak Vivo U1, iki farklı RAM ve depolama alanına sahip seçenek ile beraber kullanıcıların beğenisine sunuldu. İlk model 3GB RAM32GB depolama alanına sahipken, ikinci model ise 4GB RAM – 64GB dahili depolama alanına sahip.

vivou1

Kutudan Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile beraber gelen telefon 4.030mAh kapasiteli bir bataryaya sahip.

Akıllı telefonun 3GB RAM ve 32GB depolama alanına sahip versiyonu 117 dolar fiyat etiketine sahipken, 4GB ve 64GB dahili depolama alanına sahip versiyonu ise 171 dolar olarak belirlenmiş. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler