Cumartesi, Nisan 20, 2024

Vivo X Note Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün ortaya çıkan yeni bir sızıntıya göre Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo, X ailesine yer açabilmek için NEX serisinden vazgeçecek gibi görünüyor. Şirket, Çin’de ki internet mağazasında yanlışlıkla akıllı telefon ait sayfayı kullanıma açtı ve ele geçirilen bilgilerde akıllı telefona ait bir çok detayı öğrenmiş olduk.

QHD+ çözünürlüğe sahip 7 inçlik Samsung E5 AMOLED ekran ile birlikte gelecek olan Vivo X Note, Qualcomm’un yeni nesil yonga setlerinden Snapdragon 8 Gen 1’den gücünü alacak ve iQOO 8 Pro modelinde gördüğümüz 3D ultrasonik büyük parmak izi okuyucusuna sahip olacak.

vivo x note
Vivo X Note Ortaya Çıktı! 2

Akıllı telefonun en tepe konfigürasyonunda 12GB RAM ve 512GB depolama alanı yer alıyor olacak. Çin tarafından gelen sızıntılarda cihazın aynı zamanda 256GB depolama alanı sunan farklı bir konfigürasyonu olacağını belirtiyor. Arka tarafta oldukça bir kamera kümesi yer alacak.

Arka tarafta bulunan kamera kümesinde Google Pixel 6 ve Vivo X70 Pro+ modellerinde kullanılan Samsung S5KGN1 sensörlü 50MP çözünürlüğünde ana kamera yer alacak. Enerjisini 5000 mAh kapasiteli bataryadan alacak olan Vivo X Note, 80W hızlı şarj desteği sunacak.

Söylenti ve iddialara göre Vivo X Note, önümüzdeki Nisan ayında tanıtılacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler