Salı, Ekim 22, 2024

vivo Y22s ve Y16’nın Teknik Özellikleri Sızdırıldı!

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden vivo, yakın zamanlarda bir takım yeni nesil akıllı telefon modelini piyasaya sürüyor olacak ve bugün piyasaya sürülmesi beklenilen akıllı telefon modellerinden iki tanesinin teknik özelliklerini, internete sızdırılan tanıtım posterleri aracılığıyla öğrenmiş olduk.

Mevzubahis modellerden vivo Y22s‘in internete sızan teknik özellikleri arasında 90Hz yenileme hızına sahip ekran, Qualcomm Snapdragon 680 yonga seti, 8GB RAM (ek olarak 8GB sanal) ile birikte geliyor olacak. İçerisindeki donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli bataryadan sağlarken toz ve su sıçramaları için IP54 sertifikasına sahip olacak.

Vivo Y22 kamera konusunda arka tarafta 50MP çözünürlüğünde ana kamera, 2MP çözünürlüğünde yardımcı sensör sunarken ön tarafta 8MP çözünürlüğünde özçekim kamerasına ev sahipliği yapacak.

BENZER:  En İyi Kameralı Telefonlar 2024 Güncel Liste
vivo y22 ve vivo y16 poster - PC Hocası
vivo Y22s ve Y16'nın Teknik Özellikleri Sızdırıldı! - PC Hocası

Vivo Y16 modeline gelecek olursak arka tarafta 13MP çözünürlüğünde ana kamera, 2MP çözünürlüğünde yardımcı sensör sunuyor olacak. Bellek tarafında ise 64GB dahili depolama alanı ile birlikte 4GB fiziksel, 1GB sanal RAM sunuyor olacak. Y16 modeli Y22 ile kıyaslandığı oldukça bütçe dostu ve giriş seviyesi bir model.

Akıllı telefon içerisinde barındırdığı donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 10W şarj hızına sahip 5000 mAh kapasiteli bataryadan sağlayacak ve Altın ile Siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde satışa sunulacak. Önceki sızıntılara göre Y16 modeli MediaTek’in Helio P35 yonga setinden güç alacak ve biyometrik kimlik doğrulama tarafında parmak izi sensörü sunacak.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler