Perşembe, Nisan 18, 2024

Vivo Y77 Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji devlerinden Vivo, geride bıraktığımız haftalarda Vivo Y77 5G modelini Malezya’da düzenlediği lansman etkinliğinde tanıtmıştı. Şirket bugün aynı isme sahip farklı bir model daha piyasaya sürdü, yeni Vivo Y77; daha önce tanıtılan model ile farklı bir tasarıma ve farklı teknik özelliklere sahip.

Akıllı telefon; MediaTek’in Dimensity 930 yonga setinden güç alıyor ve son nesil ağları destekliyor olmasına rağmen 5G bağlantı desteğine sahip değil. 6GB/8GB ve 12GB RAM seçeneklerine sunan cihaz dahili depolama alanı tarafında 128GB ve 256GB olmak üzere iki farklı seçenek sunuyor.

Ekran tarafına gelecek olursak nokta çentik tasarımında 8MP çözünürlüğünde özçekim kamerası barındıran; 120Hz görüntü yenileme ve 240Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip 6.64 inç boyutunda 2388×1080 piksel çözünürlüğe sahip IPS LCD ekran yer alıyor.

80W Flash Charge destekli batarya!

Akıllı telefon biyometrik kimlik doğrulama tarafında yan çerçevede bulunan güç düğmesine entegre edilmiş parmak izi okuyucusu sunarken aynı zamanda yüz tanıma kilidi sunuyor. Arka taraftaki kamera kümesi Y77 5G modeli ile aynı; 50MP çözünürlüğünde ve f/1.8 diyafram aralığında ana kamera ve 2MP çözünürlüğünde f/2.4 diyafram aralığına sahip makro kamera yer alıyor.

Vivo Y77; içerisinde barındırdığı tüm donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 80W çift çekirdekli Flash Charge hızlı şarj teknolojisine sahip 4500 mAh kapasiteli bataryadan sağlıyor ve yazılım tarafında OriginOS Ocean kullanıcı arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemi çalıştırıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler