Perşembe, Mart 28, 2024

Volvo BMW ile çarpıştı ortaya yine bildiğimiz “Volvo” çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Volvo‘nun sağlamlık testlerini izlediğimizde hepimiz bir geriliyoruz ister istemez. Adamların geliştirmiş oldukları teknoloji sayesinde Volvo araçların yapısına kolay kolay bir şey olmuyor. Çelik alaşımdan üretildikleri için kazalarda da pek çok örneğini gördük. Bu sefer de BMW ile Volvo çarpıştı.

BMW Serisi Sağlam Değil mi ?

Aşağıda görmüş olduğunuz kaza geçtiğimiz hafta Ankara yolunda gerçekleşti. Volvo ile BMW’nin çarpışmasında BMW’nin ön tampon dağılırken, Volvo’da ufak tefek döküntüler meydana geldi. BMW‘nin toplam hasarının 7 bin 800 TL olduğu çeşitli forumlarda konuşuldu. Volvo’da ise pasta cila ve kabartma ile geçilecek izler kaldı.

Her ne kadar çeşitli platformlarda BMW serinin sağlam olmadığı söylense de, Volvo‘nun ürettiği bu teknoloji ile geliştirilen araçları dikkate almak lazım. Şimdiye kadar bunun örneklerini defalarca gördük ve görmeye de devam ediyoruz. Kazaya karışan BMW 3 serisinden E36 kasa olduğunu görüyoruz. Euro NCAP testlerinde bu araçların zaten sıkıntılı olduğu ve sağlamlık testinde yeterinde iyi not almadığını biliyoruz. Plastik alaşımlı olduğu için çelik ile kafa kafaya geldiğinde sonuç ortaya çıkıyor.

bmw-volvo-carpisma

 

Hemen aşağıdan da diğer Volvo kazalarının örneklerini görebilirsiniz;

 

volvo-vs-citroen

 

volvo-kartal-kazasi

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler