Cuma, Mart 29, 2024

Watch Dogs, Epic Games Store’da Kısa Süreliğine Ücretsiz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Merhaba arkadaşlar, koronavirüs nedeni ile evlerde tıkılıp kaldığımız bu günlerde can sıkıntımızı ortadan kaldıracak ve neşenizi yükseltecek bir haber ile karşınızdayım. Oyun oynayan ve oyunlara bağımlı olan arkadaşlar için Epic Games Store’dan bomba bir haber geldi. Herkesin sevdiği Watch Dogs, Epic Games Store’da ayın 26’sına kadar ücretsiz hale geldi.

Epic Games Store içerisinde normalde 154 Türk Lirası fiyat etiketine sahip Watch Dogs bir haftalık bir süre için ücretsiz hale geldi. Watch Dogs’un sadece Standart sürümüne ücretsiz olarak erişim sağlayabiliyorsunuz, Epic Games Store’da yer alan bilgiye göre yakın zaman içerisinde Watch Dogs’un Complate Edition sürümünün çıkması bekleniliyor.

Watch Dogs’u Epic Games Store’dan ücretsiz olarak temin ettikten sonra isterseniz ücretli olarak Sezonları ve diğer eklentileri edinebilirsiniz. Böyle bir durumda 154 Liralık muhteşem oyunu kaçırmadan kendinize hemen Epic Games Store hesabı açarak oyunu edinebilirsiniz.

Epic Games Store’da hesap açmak ücretsizdir, oyunu kütüphanenize ekleyerek ister anında ister daha sonra indirebilirsiniz, Bilgisayarınıza format attıktan sonra ya da Epic Games’i bilgisayarınızdan kaldırdıktan sonra herhangi bir ücret ödemek zorunda kalmazsınız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

3 YORUMLAR

  1. Sakin indirmeyin oyun eski oldugu icin online oynayacak sunuculari yok ama offline da ideare eder bir yere kadar oynayabilirsiniz… mesela ben final bolumune kadar geldim ama zorlugu beni SIKTI {klavye ingilizce yaziyor} hapishane gorevi var hapisten kacarken dev zirhli adamlar bize geliyor ve bizi ellerindeki guclu silahlarla yok ediyor tipki far cry 3 teki gibi oyunun ilk gorevleri idare eder ama tavsiyem bu; oyunu bitirmeye calismayin…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler