Perşembe, Nisan 25, 2024

WhatsApp’a Gruplar İle Alakalı Güncelleme Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

WhatsApp’a bir güncelleme daha geliyor. Kullanıcılarını güncellemeye boğan WhatsApp, bir güncelleme daha alıyor.

Son zamanlarda sayısını tutamadığımız bir sürü güncelleme yayınlayan WhatsApp, bir güncellemeyle daha karşımıza çıkıyor. Gerekli veya gereksiz tüm özellikleri uygulamasına entegre eden WhatsApp, bu seferde gruplar için bir özellik getirdi.

WhatsApp, son zamanlarda Buisness, herkesten sil, bahsedenler, para transferi, CarPlay ve YouTube gibi birsürü güncelleme ile donatıldı. Bunların içinde herkesten sil, grup yönetimi, CarPlay gibi güzel özellikler bulunurken; Buisness, para transferi gibi saçma sapan özelliklerde bulunuyor. Tabiki uygulamasını güncellemesi gayet doğal ancak kullanıcılara gereksiz özellikler aksetmesinede pek gerek olmadığını düşünüyorum.

whatsapp güncelleme

Son gelen güncelleme haberine göre WhatsApp gruplar ile alakalı bir güncelleme alacak. Bu güncelleme ise öyle gereksiz değil. Aksine yararlı bile olabilir. Hepimizin WhatsApp üzerinden dahil olduğu bir grup vardır. Bu grupların isimlerini belirleyebilmek her ne kadar önemli olsa da bazen yetersiz kalabiliyor.

WhatsApp, son getirdiği güncelleme ile gruplarınıza Hakkında özelliği ekliyor. Peki bu hakkında nedir? Aslında adı üstünde. Bu özellik ile grubunuzun adının yanında, grubun amacınıda artık belirleyebilecek ve tüm üyelere gösterebileceksiniz.

whatsapp güncelleme 2

Sadece grubunuzun amacı değil, varsa kuralları veya sosyal medya hesaplarını buraya konumlandırabilirsiniz. Yönetici gruba yeni birini eklediğinde grubun bilgi kısmına girdiğinde grup fotoğrafının, isminin ve katılımcıların yanı sıra grubun hakkında bir kısımda görebilecek.

Özellik şimdilik sadece Android kullanıcıları için mevcut. Kısa bir süre sonra iOS ve Windows Phone işletim sistemine sahip cihazlarada gelmesi bekleniyor. Sizce bu özellik faydalı olacak mı? Düşüncelerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler