Cumartesi, Nisan 27, 2024

WhatsApp, Herkesin Beklediği Özelliği Kullanıma Sundu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Meta’ya ait çevrimiçi mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, kullanıcıların uzun süredir beklediği özelliği nihayet kullanıma sundu. Artık profil fotoğrafınızı, son görülme bilginizi ve Hakkında bilginizi rehberinizdeki belirli kişilerden gizleyebilirsiniz. Geçtiğimiz sene geliştirilmeye başlanılan özellik Beta olarak kullanıma sunuluyordu fakat artık hem Android hem de iOS kullanıcıları artık bu özelliği kullanabilecekler.

Önceden profil fotoğrafınız, son görülme bilginiz ve Hakkınızda kısımları için; Herkes, Kişilerim ve Hiç kimse olarak üç tane seçeneğiniz vardı artık Durum gizliliği tarafında bulunan “Şunlar dışında…” seçeneği de eklendi.

whatsapp yeni gizlilik
Fotoğraf: GSMArena

Bu yeni seçenek ile birlikte profil fotoğrafınızı, son görülme bilginizi ve Hakkında kısmını belirli kişilerin erişimine kapatabilirsiniz fakat şunun altını çizmemizde fayda var; eğer son görülme bilginizi birine kapatırsanız kapattığınız kişinin son görülme ve okundu bilgisine erişemezsiniz.

Bu yeni gizlilik kontrolünü denemek için iPhone ve Android cihazlarda WhatsApp’ın Ayarlar > Hesap > Gizlilik menüsüne giderek ayarlamalarınızı yapabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler