Cuma, Nisan 19, 2024

WhatsApp R Yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni gelen güncelleme ile hiç mi hiç beğenilmeyen WhatsApp, çığ gibi tepelerine çöken tepkilere dayanamamış olsa gerek ki tabir yerindeyse R yaptı. Malum artık çağ değişti. Bu değişim de WhatsApp‘a geri adım attırdı.

Önceleri önümüze ne konulursa yer susardık. Şimdi öyle mi? Önümüze konulan şeylere tepki verebiliyor, isteklerimiz doğrultusunda şekillendirebiliyoruz. WhatsApp son güncellemesi ile kendisini diğer sosyal platformlara çevirmeye çalışmıştı. Çalışmıştı! Diyorum çünkü öyle sert tepkiler aldı ki, ARGE çalışanlarının kulakları epey çınlamış olsa gerek. Kullanıcılar resmen “kardeş sen hayırdır, seni ben mesajlaşmak için kullanıyordum…” dedi.

whatsapp yeni guncelleme snap
Sızan bilgilere göre yeni sürüm henüz betada. Ve yeni güncelleme ile gelmiş olan “Durum” da kaldırılıp kenara atılmayacak. Sadece eskisi gibi yazı ve emoji kullanılabilir olacak. “Tagline” adı verilen bu güncelleme bizleri memnun edecek mi? Alışık olduğumuz düzeni sağlayacak mı? Bir şey söylemek zor. Ancak yatmadan önce listedekiler ne yazmış diye okuyup mutlu olan insanların, yazdıkları ile birbirlerine göndermeler yapan insanların ki bu insanlar MSN kültürünü benimsemiş kişilerdir, mutluluğunu çalmaya kimsenin hakkı yok 🙂

Tagline ne zaman gelecek ?

Bu konuda henüz bir bilgi mevcut değil. Umarız ki en kısa zamanda bizi tatmin edecek şekilde gelir.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

2 YORUMLAR

    • Hemen hemen aynı olacağı söylentiler arasında. Ancak yazımda da bahsettiğim gibi yapılmış olan güncellemeye ekstra olarak getirilecek. Umarım tekrar saçma bir şey yapmazlar da bizleri memnun edecek bir güncelleme getirebilirler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler