Salı, Nisan 23, 2024

WhatsApp’a Bir Güncelleme Daha Geliyor: Bahsedenler!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanların en güncel uygulaması WhatsApp, yeni bir özelliği daha uygulamasına getiriyor. İşte o özellik…

Son zamanlarda birçok güncelleme alarak onlarca özelliği uygulamasına katan WhatsApp, yeni bir özelliği daha uygulamasına entegre ediyor. Dur durak bilmeyen WhatsApp hız kesmeden özellik kazanırken, kullanıcılar ise yeni özelliklerin tadını çıkarıyor.

WhatsApp yeni güncellemesi ile uygulamasına Bahsedenler sekmesini getiriyor. Hemen hemen hepimizin dahil olduğu WhatsApp grupları vardır. Bu grupların bazısında hiç konuşulmazken, bazı gruplar ise susmak nedir bilmezler.

Bu kadar çok konuşmanın arasında sizinle ilgili birşey olmadığından bildirim alarak rahatsız olmamak adına grubu sessize alabiliyorsunuz. Kullanıcılar ise size ulaşmak istediğinde size “@adınız, ör: @oğlum, @patron” şeklinde etiket açarak size bildirim gelmesini sağlıyorlar.

whatsapp 2

Bazen bildirimi aldığımız halde mesajı bulamayabiliyor, bize gelen mesaj çok üstte kalabiliyor. WhatsApp bunu önlemek adına yeni güncellemesine Bahsedenler sekmesini kullanıcılarına sunacak. Örneğin okul grubunuzda arkadaşınız “@halis kimya ödevini yaptın mı?” mesajını yolladığında, siz hiç mesajların arasına bakmadan mesajı Bahsedenler sekmesinden görebileceksiniz.

WhatsApp’ın en son sürümü olan 2.18.20 sürümü ile iOS kullanıcılarına gelen özellik grup sohbetlerinde sizi epey rahatlatacak. Artık bildirim nerden geldi, kim attı diye kontrol etmek zorunda kalmayacak; Direk bahsedenler sekmesine girerek size gelen mesajın içeriğini ve kimden geldiğini görebileceksiniz.

WhatsApp, dur durak bilmeksizin tam gaz güncelleme yayınlamaya devam ediyor. Bu kadar seri güncelleme yapmasına rağmen hiç gereksiz özellikler getirmeyen WhatsApp, yenilikleri getirmeye devam edecek. Şimdilik sadece iOS kullanıcılarına gelen özelliğin, yakın zamanda Android cihazlarada gelmesini bekliyoruz. Sizde konu hakkındaki düşüncelerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler