Perşembe, Nisan 25, 2024

WhatsApp’tan Otomobil Sahiplerini Sevindirecek Özellik!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son dönemlerin en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp otomobil sahiplerini sevindirecek. İşte WhatsApp’ın yeni özelliği…

Son zamanlarda aldığı güncellemeler ile adını sıkça duyuran WhatsApp bir yeniliğe daha imza atıyor. Hemen hemen hergün yeni bir özelliği kullanıcılarına sunan ve haber sitelerinde sürekli adı geçen WhatsApp, bu seferde otomobil sahiplerinin yüzünü güldürecek.

apple whatsapp 1

iPhone modellerinde bulunan Apple CarPlay teknolojisi, otomobilinizin eğlence sistemine iPhone’unuzun her özelliğini yansıtabiliyordu. WhatsApp desteği sunmayan Apple CarPlay yeni gelen güncelleme ile artık WhatsApp’a erişim imkanı sunacak.

Öncelikle bu teknolojiyi kullanmak için aracınızda Apple CarPlay teknolojisi mevcut olmalı. Ardından WhatsApp’ın yayınlanan 2.18.20 güncellemesini edinerek Apple CarPlay desteğine sahip olmalısınız.

apple whatsapp 2

Yeni gelen bu özellik sayesinde iPhone’unuzu Apple CarPlay aracılığı ile otomobilinizin eğlence sistemine bağladığınızda, Whatsapp üzerinden gelen mesajların sayısını görebiliyor; Yeni bir mesaj geldiğinde ise Dijital asistanınız Siri’ye okutabiliyorsunuz. Yine aynı şekilde Siri aracılığıyla arkadaşınıza sesli mesajda yollayabiliyorsunuz.

Bu özellik ile artık otomobilde dahi çevrenizden kopmamanızı sağlayan WhatsApp, kullanıcılarına bir yeni özelliği daha sunmuş oldu. Son dönemlerde yaptığı güncellemeler ile adını oldukça fazla kez duyuran WhatsApp, bir yandanda uygulamasını bir hayli geliştirdi. Sizde konu hakkındaki düşüncelerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler