Cuma, Mart 29, 2024

WhatsApp’a Bir Kez Okunan Mesajlar Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

WABetaInfo, Facebook’a ait popüler çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp‘ın iOS için beta uygulamasının güncellenmiş sürümüne göz attı ve bir dizi yeni özelliği beraberinde getirdiğini bildirdi. Bunların başlıcaları, iOS sürüm 2.21.140.9 için WhatsApp Beta’da kullanıma sunulan yeni gönderilen mesajı “Bir Kez Görüntüleme” özelliği.

Bir Kez Görüntüle modu, kullanıcıların görüntülendikten sonra kaybolan fotoğraf ve videoları gönderebilecekleri Snapchat’in moduna benziyor.

1626101761082
WhatsApp'a Bir Kez Okunan Mesajlar Geliyor! 4

Kaybolan modda gönderdiğiniz resimler karşı taraftan görüntülendiğinde size bilgi veren bir bildirim gönderilecek, ancak ekran görüntüsü alma özelliği engellenmeyecek. WhatsApp ayrıca iOS tarafında uygulamaya yeni bir bildirim tasarımı getiriyor. Yıllardır eski iOS stilini kullanan uygulama içi bildirim daha modern ve iOS 14/15 sürümleriyle uyumlu bir stile geçiyor:

Bu, kullanıcıların çıkartmalar, GIF’ler, videolar ve resimler dahil olmak üzere bildirimlerde daha fazla ayrıntı görmelerini sağlayacak. Bildirimi genişlettiğinizde, uygulamaya küçük bir bakış sunarak eski mesajları ve daha yeni mesajları da görebileceksiniz. Ancak, yalnızca bildirimi açarsanız veya mini önizlemeyi kullanarak yanıt verirseniz, kullanıcılara iletiyi görüntülediğiniz konusunda bilgi verilecek, bu da etkileşimlerinizi görüntülemeyi çok daha kolay hale getiriyor olacak.

Bu özellik şu anda WhatsApp Beta kullanıcıları tarafından kullanılabilir durumda ve bir kaç ay içerisinde tüm kullanıcılara sunulması bekleniliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler