Salı, Nisan 23, 2024

WhatsApp’a Youtube Videoları İçin Önemli Güncelleme!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son günlerde oldukça fazla güncelleme alarak özelliklerinin arasına yepyeni özellikler katan WhatsApp, şimdide iOS kullanıcılarını sevindiriyor. iOS cihazlara gelen güncelleme ile artık WhatsApp’tan yolladığınız Youtube videolarını kolayca görüntüleyebileceksiniz.

WhatsApp, iOS kullanıcılarını sevindirecek bir özelliği daha uygulamasına ekledi. App Store üzerinden yayınlanan güncelleme ile gelen yeni özellik Youtube’dan arkadaşlarınızın attığı videoları kolayca izlemenize olanak sağlıyor.

WhatsApp’ın App Store üzerinden yayınladığı 2.18.11 no’lu güncellemesi ile iOS kullanıcıları bu yeni özelliğe sahip olacak. Güncellemeyi indirdiğiniz taktirde eşiniz, dostunuz veya arkadaşınız size bir Youtube videosu gönderdiği zaman o videoyu kolayca izleyebileceksiniz. Peki bu kolaylık nedir?

whatsapp11

Eski sürümlere baktığımızda bir arkadaşınız size bir video gönderdiğinde, siz o videoyu izlemek için linke tıklıyor ve Youtube’un uygulamasına gidiyordunuz. Bu işlem hem başka bir uygulamada izlemenizi zorunlu kılıyor hem de arkadaşlarınızla konuşmalarınızı yarıda kesiyordu.

whatsapp 22

WhatsApp’a gelen güncelleme ile artık gelen url’ye tıkladığınızda ekranınızda küçük bir kutu oluşuyor ve linkteki video WhatsApp’ın üzerinde oynatılmaya başlanıyor. Bu sayede hem videonuzu izleyebiliyor hemde arkadaşlarınızla sohbeti devam ettirebiliyorsunuz. 

Son zamanlarda aldığı güncellemeler ile kullanıcılarının yüzünü güldüren WhatsApp’ın bu özelliğide yine harika olmuş. Kısa bir süre içerisinde Android cihazlara da gelmesini bekliyoruz. Sizde düşüncelerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler