Perşembe, Nisan 25, 2024

WhatsApp’a O Özellik Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

WhatsApp kullanıcılarının uzun zamandır beklediği o özellik geliyor. İşte WhatsApp’a gelen o güncelleme.

WhatsApp ülkemizde hemen hemen herkes tarafından kullanılan bir sohbet uygulaması. Son dönemde aldığı güncellemeler ile kullanım kolaylığı sağlayan ve yepyeni özellikler sunan WhatsApp, yeni bir güncelleme ile birlikte geliyor.

Son güncellemeler ile durum, görüntülü konuşma ve mesajı herkesten silme gibi özellikler alan WhatsApp şimdide yepyeni bir özellik ile geliyor. Bu yeni gelen özellik ile gruplardaki yönetici sorunları çözülecek.

whatsapp 1

Hepimizin bildiği gibi WhatsApp’taki grupların yöneticileri grubu kuran kişi oluyor. İlk yöneticinin seçtiği ve atadığı kişiler yönetici olurken; Bir süre sonra bir yöneticinin yönetici yetkisini almak istediğinizde WhatsApp izin vermiyor.

Yönetici olan kişinin yetkisini elinden almak için gruptan atmanız daha sonra tekrar almanız gerekiyor. WhatsApp tarafından yeni gelen güncelleme ile artık yönetici olan kişi bir başka kişiyi yönetici yapabilecek ve dilediği zaman gruptan çıkarmadan yönetimi elinden alabilecek.

Yani artık grupta birilerini sürekli şaka amaçlı atan arkadaşlarınızın yöneticiliklerini alabilecek ve trollerini durdurabileceksiniz. Bakalım bu sene WhatsApp ne gibi özellikler alacak. Sizde beklediğiniz yenilikleri yorumlarda yazabilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler