Cumartesi, Nisan 20, 2024

Windows 11 ile Birlikte Çok Fazla Yenilik Göreceğiz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlk Windows 11 Geliştirici Sürümü ISO dosyası internete sızdırıldığında, işletim sistemi Windows 10 için biraz hayal kırıklığı yaratan bir güncellemeydi ve yeni başlat menüsü dışında Windows 10’dan büyük ölçüde değişim göstermiyordu. İlk Windows 11 Insider Build piyasaya sürüldüğünde ancak yeni yeni işletim sistemi içerisinde geliştirilmiş bir bildirim merkezi, yeniden yapılandırılmış bir Ayarlar penceresi, yeni bir Microsoft Mağazası, daha yuvarlak köşeler, yeni bir dosya gezgini ve daha fazlasıyla büyük bir görsel güncelleme aldı.

İşletim sisteminin halen daha bazı yerlerinde bir takım hatalar yer alıyor, ancak iyi haber şu ki hala birçok geliştirme çalışması yapılmaya devam ediliyor ve bu geliştirmeler daimi olarak beta kullanıcıları tarafından kontrol ediliyor. Bugün Windows Dev Twitter hesabı, Windows 11 ile ilgili özelliklere geldiğinde “gelecek çok şey” olduğunu doğruladı ve şunları söyledi:

Windows Developer’ın paylaştığı tweet’e göre, Insider kullanıcılarına gelecek olan derlemelerde bu bahsedilmiş ve bahsedilmemiş tüm özelliklerden genel kullanım öncesinde göz atmış olacağız. Windows 11 işletim sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizlere bildirin dostlar.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler