Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Windows 11 ile Birlikte Yenilenen Microsoft Store Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım devlerinden Microsoft, bugün gerçekleştirdiği lansmanda yeni nesil işletim sistemi Windows 11 ile birlikte yenilenmiş bir Microsoft Mağazası (Microsoft Store) deneyimini duyurdu:

  • Microsoft Store artık hızlı ve kullanımı kolay yeni bir kullanıcı arayüzüne sahip.
  • Windows geliştiricileri, Win32, .NET, UWP, Xamarin, Electron, React Native, Java ve hatta Progressive Web Apps gibi uygulama çerçevesi ve paketleme teknolojisinden bağımsız olarak her tür uygulamayı Mağaza üzerinden yayınlayabilecek.
  • Microsoft Store artık kendi ticaret motorunu kullanan uygulamaları destekliyor. Adobe, Creative Suite’lerinin tamamını Microsoft Store’a getiriyor.
  • Amazon App Store bölümü aracılığıyla Android uygulamaları desteği geliyor. Bununla ilgili daha fazla bilgiyi buradan okuyabilirsiniz.
30846ee1 aab9 4712 bcfd 5bc182401069
Windows 11 ile Birlikte Yenilenen Microsoft Store Geliyor! 2

Yeni açılır pencere mağaza ile tarayıcıdan indirilen uygulamaları kolayca yükleyebilirsiniz; Bir web sayfasında bir Microsoft Mağazası indirme rozetini tıkladığınızda, sizi mevcut pencereden uzaklaştırmadan yüklemeyi yönetmek için Microsoft Mağazası, açılır ekranda karşınıza çıkacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler