Salı, Nisan 16, 2024

Windows 11, Android Uygulamalarını Çalıştırabilecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni nesil işletim sistemi Windows 11’i tanıtan Microsoft bugün Android uygulamalarının Windows 11’e geldiğini duyurdu. Evet yanlış duymadınız, artık Android uygulamaları doğrudan Windows 11’e kurulabilecek. Önceden Your Phone (Telefonunuz) uygulaması aracılığıyla telefonunuzdaki uygulamayı Windows 11’e yansıtan destek artık doğrudan işletim sistemine Android uygulamalarını kurmayı sağlıyor.

Microsoft, Android uygulamalarını Windows 11’e getirmek için Amazon App Store’dan yararlanıyor. Amazon App Store’un ilgili bölümü, Microsoft Store uygulamasında mevcut olacak. Bu Android uygulamaları desteği ile Windows 11 bilgisayarınızda TikTok gibi popüler mobil uygulamaları kullanabilmenizi sağlayacak.

microsoft your phone android uygulamalari pchocasi
Windows 11, Android Uygulamalarını Çalıştırabilecek! 2

Bu yılın ilerleyen günlerinden itibaren, kullanıcılar Microsoft Store’da Android uygulamalarını cihazlarına kurabilecekler ve bunları Amazon App Store aracılığıyla indirebilecekler – TikTok’tan bir video kaydedip yayınladığınızı veya doğrudan bilgisayarınızdan sanal öğrenme için Khan Academy Kids’i kullanmayı hayal edin. Önümüzdeki aylarda bu deneyim hakkında paylaşacak daha çok şeyimiz olacak. Amazon ve Intel ile Intel Bridge teknolojilerini kullanan bu ortaklığı dört gözle bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler