Cuma, Nisan 26, 2024

Windows Defender Google Chrome Uzantılarına Eklendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Windows işletim sisteminin güvenlik duvarı olan Windows Defender artık Crome tarayıcısının uzantılar sekmesinden yüklenebilecek. Chrome’da engellenecek kötü amaçlı URL’lerin listesini içeren bir Chrome uzantısı yayınladı.

 

 

Uzantı, kötü amaçlı sitelerden gelen bilgisayarlara yüklenen kötü amaçlı yazılımları durdurmak ve e-postaların başarılı olmasını engellemek için yayınlandığı belirlendi.Google, halihazırda Chrome’daki kötü amaçlı bağlantılara karşı kendi korumalarını sağlamaktadır, dolayısıyla Microsoft’un eklenmesi gereksiz görünmektedir.

Screenshot 6

Microsoft, kimlik avına karşı Windows Defender korumasının yüzde 99, Firefox için yüzde 87 ve yüzde 70 oranında etkili olduğunu iddia ediyor. Dolayısıyla, özellikle kötü amaçlı bağlantılar hakkında endişeleriniz varsa, bu uzantı ek bir koruma sağlayacaktır. Microsoft’un Windows Defender Chrome uzantısı artık Chrome Web Mağazası‘ndan  tarayıcınıza ekleyebilirsiniz..

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler