Perşembe, Mart 28, 2024

Wolcen: Lords of Mayhem Yeni Güncelleme Aldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geliştirici Wolcen Studio, hack-and-slash aksiyon rol yapma oyunu Wolcen: Lords of Mayhem için versiyon 1.1.1.1 Bloodstorm güncellemesini yayınlandı.

Oyunun Steam sayfasına ulaşmak ve detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

mreqjgijvxa 1

WOLCEN Studio, Kan Fırtınası olarak adlandırılan Yama 1.1.1.1‘i yayınladı. Yama, oyun sonu keşiflerinde oynanabilecek dört yeni ortamın yanı sıra 13 yeni ortam çeşidi getiriyor. Ek olarak, petler artık otomatik olarak altın toplar ve 30 yeni zorluk seviyesi eklendi. Ayrıca, hasar türleri ve kaçınma rolü için bazı ayarlamalar ve dengelemede genel değişiklikler vardı.

Bunların yanı sıra 30 yeni zorluk seviyesi sunuldu. Saldırı tipi değiştiricileri tamamen yeniden tasarlandı. Champion of Stormfall Expeditions, oyunculara bolca eğlence sağlayacak şekilde 217. seviyeye kadar oynayabilecek.

Savaşmakta olduğunuz canavarlar, öldürme sürecinin eğlenceli ve taze kalması için paketin bir parçası olarak yeni animasyonlar alacak.

Annihilation, Anomaly, Mark of Impurity ve Tear of Etheliel gibi yetenekler için yeni görsel efektler eklendi. Yeni canavar animasyonları ve yeteneklerde dengelemeler yapıldı.

Hatta artık sizin yerinize evcil hayvanlar altınları toplayacak. Gelen güncelleme genel olarak hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri de içeriyor.

Oyunun fragman videosu

https://www.youtube.com/watch?v=Pzw3vRT4hoo

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler