Cuma, Nisan 19, 2024

World of Warcraft: Shadowlands, 23 Kasım’da Çıkıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Blizzard’ın mükemmel uzun soluklu MMORPG World of Warcraft hayranları, geçen ay en son genişleme paketi Shadowlands’i oynamayı dört gözle bekliyorlardı.

Ne yazık ki, Covid-19 ile ilgili üretkenlik sorunları ve denge endişeleri nedeniyle genişleme süresiz olarak ertelendi. Neyse ki, nihayet şimdi yeni bir çıkış tarihimiz var: 23 Kasım’da, hepimiz Azeroth’un öbür dünya alemlerine dalabileceğiz.

23 Kasım, World of Warcraft için önemli bir tarih ama sadece Shadowlands yüzünden değil. O gün, on buçuk yıldan fazla bir süre önce, World of Warcraft doğdu. Doğru, Blizzard Shadowlands’i oyunun 16. doğum gününde yayınlamayı seçti – bu genişlemenin ölüme odaklanacağı düşünüldüğünde, bu zamanlamayla ilgili şiirsel bir şey var.

İyi haber şu ki, Shadowlands’in bazı değişikliklerine dişlerinizi batırmak için 23 Kasım’a kadar beklemeniz gerekmeyecek. Genişlemenin “ön yama” ilk büyük aşaması birkaç hafta önce başladı ve WoW deneyimine geniş bir yelpazede ince ayarlar getirdi.

Seviye atlama deneyimi tamamen elden geçirildi ve seviye sınırı WoW tarihinde ilk kez “sıkıştırıldı” ve 120’den 50’ye düşürüldü (Shadowlands bunu 60’a çıkaracak). Evet, rakamlar biraz kontrolden çıkıyordu.

Bunun da ötesinde, oynanabilir ırkların çoğu yeni özelleştirme seçeneklerine sahipti (WoW için yeni bir şey daha – oyuncular yıllardır aynı saç stillerine sahipler). Ayrıca sizi WoW’un temel mekanikleriyle tanıştıran seviye 1-10 bölgesi “Exile’s Reach” şeklinde tamamen yeni bir oyuncu deneyimi de var.

Ayrıca, temel yetenek ve özelliklerinden bazılarını size öğretmek için sınıfınıza özel görevler de içerir.

Shadowlands’in ön yamasının ikinci aşaması 10 Kasım’da başlıyor ve oyuncuları bir Scourge (ölümsüz) istilasına karşı savaşmakla görevlendirecek. Bunu yaparken, oyuncular şüphesiz 23 Kasım’da yapılacak savaşlarda kendilerine yardımcı olmak için kozmetik ödüller veya “yakalama” teçhizatı (bir genişlemenin sonuna doğru ancak diğerinden önce dağıtılan ekipman) kazanacaklar.

WoW’da tamamen yeniyseniz, şimdi 20. seviyeye kadar savaşmanıza izin veren ücretsiz bir deneme mevcuttur. Tecrübeli bir oyuncuysanız, Shadowlands Base Edition’ı 39,99 Dolar karşılığında şimdi ön sipariş verebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler