Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xbox Game Pass Fiyatları Değişti! Bir Zam Haberi Daha

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birkaç hafta kadar öncesinde Xbox Game Pass fiyatlarının değişeceği ve yeni listeye göre ciddi bir zam geleceği iddia edilmişti. Daha önce servisin fiyatlarının değişeceği iddiasının yer aldığı haberi sizlerle paylaşmıştık. İddialar doğru çıktı ve Microsoft servis için yeni fiyatları açıkladı.

Xbox Game Pass Zamlı ve Zamsız Fiyatlar

Yeni fiyat listesi bir hayli konuşulacak gibi duruyor zira %100’ün çok üzerinde zamlar yapıldığını görüyoruz. 3 ayrı kategori için eski ve yeni fiyatları hemen aşağı ekliyoruz.

AbonelikZamlı FiyatlarEski Fiyatlar
Game Pass PC79,99 TL29,99 TL
Game Pass Ultimate120,99 TL44,99 TL
Game Pass Konsol79,99 TL29,99 TL

Zamlı ve zamsız fiyatlar bu şekilde. Konsol ve ultimate paket sahipleri için eski fiyatların 13 Ağustos tarihine kadar geçerli kalmaya devam edeceğini belirtelim. Bunun dışında mevcut aboneler için ise bugünden itibaren geçerli olmak üzere yeni fiyatlar kullanılacak.

Xbox Game Pass

Uzun bir aranın ardından Xbox Game Pass servisine gelen yüksek oranlı zamlar hakkında sizin de görüşlerinizi almak isteriz. Yorumlarınızı hemen aşağıdan paylaşabilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

5 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler